Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ki lehet ábrándulni valakiből...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki lehet ábrándulni valakiből ilyen rövid idő alatt?

Figyelt kérdés
Évekig együtt voltam az exemmel, és akármikor szakítani akartunk, nem bírtam leállni a sírással, mindig újra is kezdtük. Az még fontos (nagyon fontos) infó, hogy ez alatt a pár év alatt olyan szintre süllyedtünk le mindketten, ahogy emberek nem beszélnek egymással. Ez végül odáig fajult, hogy undorítóan beszélt velem semmi problémák miatt is. Mégis mindig én voltam, aki még ezek után békülni akart, és még én voltam a boldog, hogy ő nagy kegyesen megbocsájtott. Fogalmam sincs, hogy lehettem ekkora hülye pár nappal ezelőttig. Akkor ugyanis minden realizálódott bennem, hogy hogy bánt velem hosszú-hosszú időn át, és kitettem a szűrét. Az hagyján, hogy különössebben meg sem hatotta, de ami meglep, hogy még engem sem. Idáig mindig kétségbe voltam esve, azt hittem, soha nem tudok elszakadni tőle, most pedig max haragot érzek, amiért hagytam ezt neki (és amiért nem léptem korábban). A kérdés, hogy lehetséges-e, hogy múlt héten még együtt voltunk pár napot, és akkor végleg kiábrándultam belőle? Nektek volt már ilyen? Hogy úgy éreztétek, nem bírtok elszakadni, aztán egyszer mintha csak elvágták volna le se sz.rjátok? Csak mert nekem új az érzés, és félek, hogy megint megbánom egy gyengébb pillanatomban.
2013. aug. 21. 08:14
 1/6 anonim ***** válasza:
53%
Odáig sose engedtem haladni a történetet senkivel, hogy a másik emberrel szemben úgy beszéljek, ahogy te azt sejtetni engeded, hogy nálatok mi volt. Tiszteltem annyira a másik embert, hogy az emberi mivoltjában sosem aláztam meg, még ha minden lehetőségem és eszközöm és erőm meg is volt hozzá, hogy porrá zúzzam 1-2 perc alatt az egész lényét, akkor sem tettem meg.
2013. aug. 21. 08:25
 2/6 anonim ***** válasza:
Tudod sosem az az erős aki üt, hanem az aki tudja, hogy ha ütne, semmi nem maradna a másik emberből, és inkább félreáll.
2013. aug. 21. 08:37
 3/6 anonim ***** válasza:
Pontosan ugyanezt élem át most.. én nem értem magam szerintem is kiábrándultság okozza mert én is összetörtem teljesen mikor elhagyott hónapokig küzdöttem hogy visszajojjon és most mikor végre hajlandó lenne már nem kell nem érzek iránta mást csak haragot és szánalmat ortt rájöttem milyen rongy ember...nagyobb hirtelen változtak meg az érzelmeim.
2013. aug. 21. 08:57
 4/6 anonim ***** válasza:

Nem voltál hülye, csak az ösztöneid hajtottak. Gondolom lány vagy, az az illeteő meg amolyan ´rosszfiú´ és te meg őhozzá vonzódtál.

Kiábrándulni esetleg úgy tudsz, hogy keresel másik ilyen férfit.

2013. aug. 21. 10:43
 5/6 anonim ***** válasza:
Érdekes dolog ez! Múlt héten még én is sírtam, mert a szerelmem el akart dobni magától. Aztán jött hogy mennyire sokat jelentek neki, én meg már csak azt érzem hogy csalódtam benne mert ezt tette velem. És emiatt már nem tudok olyan erősen érezni iránta. Azóta nem tudom azt mondani neki hogy szeretem. Mert valahol meghalt a bizalom...
2013. aug. 21. 13:23
 6/6 A kérdező kommentje:
3. és 5. válaszoló. Kívánom, hogy tartsatok ki, és ne hátráljatok meg, ha a kapcsolatotok tényleg sehova nem vezet, és nem tisztelnek titeket! Itt én is hibás voltam sokszor, de ő többször bántott meg engem, így próbálom elhessegetni a gondolatot, hogy sajnáljam, ami elmúlt. Köszi a válaszokat.
2013. aug. 21. 21:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!