Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan, aki képes ábrándulni a barátnőjéből azért, mert megtudta a testsúlyát?
Mekkoooraaa gyökér már,az ilyen!
Ő mennyi volt?
45 vasággyal együtt?
Általában az alacsony,vékony emberekben van ekkora kisebbségi komplexus.
Ha eddig csinosnak tartott, akkor ő bizony a felszínességnek egy új szintjére lépeet :D
Gondolom a haveri körben ciki azt mondani, hogy az én barátnőm 70 kiló... Biztos kiközösítenék szegényt.
Ez baromság. Én 170cm vagyok és 65kg, ez konkrétan csak izom, mert elég komolyan sportolok, szóval semmi háj nincs rajtam. Volt akinek ez persze nem tetszett látványra, volt akinek kifejezetten, de olyan sose, hogy tetszett neki a testem ránézésre, majd megtudta a súlyt és meggondolta magát.
22L
NEM, ILYEN BIZTOSAN NINCS!
Esetleg olyant már el tudok képzelni, hogy a kiábrándulás oka az, hogy löttyedt a lány feneke, és ez csak levetkőzés után derül ki. De még ez is biztos nagyon ritka.
Ja bocsi! Most látom a kifejtős részt.
Hát nagyon sajnálom, hogy ilyen szeméttel fújt össze a szél... én imádnám a sportos lányt, főleg ha a barátnőm lenne :P
Igaz, hogy én alig vagyok nehezebb nálad (84kg), de hát megszoknám hogy ne kötekedjek, mert elvered a seggem :D
23F
Ez vicces :) Mérleg nélkül oké, mérleggel meg nem? Meg
könyörgöm, ez csak egy számadat. 174/74 simán belefér a normál kategóriába.
Rólam se mondja meg senki, hogy hány kiló vagyok, de ha elmondom, nem hiszik el :) (bár én pasi vagyok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!