Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan, aki képes ábrándulni a barátnőjéből azért, mert megtudta a testsúlyát?

Figyelt kérdés
Ez így elég nevetségesen hangzik lehet, de velem megtörtént. Együtt hétvégéztünk a barátommal (nem voltunk olyan rég együtt), és volt ott egy mérleg, ráálltam és 70 kilót mutatott. 174 centi vagyok és atletizálok, szóval izmos vagyok, nem látszom annyinak, és addig a pillanatig ő is csinosnak talált, amíg a súlyom ki nem derült. Utána elkezdett furábban viselkedni, szótlanabb lett, és pár nappal azután, hogy hazaértünk szakított...
2013. máj. 11. 09:41
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
hát aki ilyenért kiábrándul.. az sem érdemel téged.
2013. máj. 11. 09:43
 2/15 anonim ***** válasza:
hülye gyerek,én biztos nem szakítanák egy lánnyal a súlya miatt,ha az jól néz ki
2013. máj. 11. 09:44
 3/15 anonim ***** válasza:
49%

Mekkoooraaa gyökér már,az ilyen!

Ő mennyi volt?

45 vasággyal együtt?

Általában az alacsony,vékony emberekben van ekkora kisebbségi komplexus.

2013. máj. 11. 09:44
 4/15 anonim ***** válasza:

Ha eddig csinosnak tartott, akkor ő bizony a felszínességnek egy új szintjére lépeet :D

Gondolom a haveri körben ciki azt mondani, hogy az én barátnőm 70 kiló... Biztos kiközösítenék szegényt.

2013. máj. 11. 09:45
 5/15 anonim ***** válasza:

Ez baromság. Én 170cm vagyok és 65kg, ez konkrétan csak izom, mert elég komolyan sportolok, szóval semmi háj nincs rajtam. Volt akinek ez persze nem tetszett látványra, volt akinek kifejezetten, de olyan sose, hogy tetszett neki a testem ránézésre, majd megtudta a súlyt és meggondolta magát.

22L

2013. máj. 11. 09:46
 6/15 anonim ***** válasza:

NEM, ILYEN BIZTOSAN NINCS!

Esetleg olyant már el tudok képzelni, hogy a kiábrándulás oka az, hogy löttyedt a lány feneke, és ez csak levetkőzés után derül ki. De még ez is biztos nagyon ritka.

2013. máj. 11. 09:50
 7/15 anonim ***** válasza:
Ez a fazon téged nem szeretett. Talált magában egy ürügyet, amivel lekoppintott. Szót sem érdemel.
2013. máj. 11. 09:51
 8/15 anonim ***** válasza:
65%

Ja bocsi! Most látom a kifejtős részt.

Hát nagyon sajnálom, hogy ilyen szeméttel fújt össze a szél... én imádnám a sportos lányt, főleg ha a barátnőm lenne :P

Igaz, hogy én alig vagyok nehezebb nálad (84kg), de hát megszoknám hogy ne kötekedjek, mert elvered a seggem :D

23F

2013. máj. 11. 09:52
 9/15 anonim ***** válasza:
8 Ment a zöldkéz neked:DD
2013. máj. 11. 09:54
 10/15 Egyirányú alagút ***** válasza:

Ez vicces :) Mérleg nélkül oké, mérleggel meg nem? Meg

könyörgöm, ez csak egy számadat. 174/74 simán belefér a normál kategóriába.

Rólam se mondja meg senki, hogy hány kiló vagyok, de ha elmondom, nem hiszik el :) (bár én pasi vagyok)

2013. máj. 11. 09:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!