Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit javasoltok? Mit csináljak? 19/L érett emberektöl várnék választ bocsi ha hosszu légyszi. Csak 2 perc
Szerintem vágj bele és majd idővel meglátjátok.
Viszont azt nem tanácsolnám,h mindenben hagy utána,valamicskét ő is engedhetne,néha. Most még neked nem probléma de mi lesz 10 év múlva? Egy jó kapcsolat kompromisszumokon alapszik, legalábbis szerintem.25/N
Kicsit jobban is tagolhattad volna a szöveget, mert így elég nehéz volt olvasni. Na mind1.
Nem tűnt túl problémásnak az eseted, egészen addig a részig, amikor ez jött: "nem fontos neki semmi sem, megakarja probalni. azt mondta hogy jarjunk 1 honapot titokban es lassuk hogy boldogulunk es ha minden okes nyilvanos es ha nem, nem tortenik semmi."
Hát, Kérdező, ezen el kéne gondolkodnod. Ugyanilyen helyzetben voltam! Járjunk titokban... Ugye tudod, hogy azért van ez, mert nem biztos abban, hogy működni fog köztetek (ezt gyakorlatilag ő is megmondta), viszont szabadulni akar a felelősségtől, ami esetleg ezzel jár. El akar vinni egy próbakörre, ha beválsz megtart, ha nem, élitek tovább a világotokat, hiszen beleegyeztél te is.
Ez egy GYÁVA ALAK! Mondom, velem ugyanezt tette egy volt barátom, ő is hihetetlen kedves volt, tényleg a legjobb barátok voltunk, folyton azon aggódott hogy "de mi lesz ha nem jövünk ki jól" stb.... Egyszerűen gyáva és éretlen, érted?! Felnőtt emberek vagytok, nem az oviban, hogy titokban járjatok pfff.... Úgy akar elkezdeni veled egy kapcsolatot, hogy már eleve kételkedik a sikerében.
NE menj bele!!!
24/L
Szerintem itt ut ki a korbeli kulonbseg... Nem sok mert o csak 28 de belul szerintem tobb! Te 19 eves vagany lazado tipus lehetsz... TUz es viz... De ha csak a Te megalkuvasaidon nyugszik a kapcsolat es csak Te engedsz hogy a vegere jo kereszteny feleseg legy, neked idovel sok minden fog hianyozni!
A zene egy dolog... Nalam ordit a rock es metal parom meg fankadelit hallgat... Ha kocsiban vagyunk csak radio szol... Igy egyikunk se szenved a masik zenejetol... Vannak megoldasok, de nem ugy hogy tegef idomit es formal a vallasahoz...
Neked nem kell mindenben alkalmazkodni, nem kell vallasat felvenni csak ha tenyleg mindent a sajat dontesedkent elsz meg es nem ugy hogY a hatterbol noszogatnak...
Nehogy egy kapcsolat az iron maiden koncerten muljon :)
Remelem erted mit akarok mondani!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!