Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit javasoltok? Mit csináljak? 19/L érett emberektöl várnék választ bocsi ha hosszu légyszi. Csak 2 perc
De a regi ened se te voltal ha annyira kiforfultal magadbol hogy italhoz es droghoz nyultal...
Ha valamiben igazan hiszel nem terit le semmi...
En pl vilag eletemben eliteltem a drogot pedig sokszor kinaltak... Most 25 vagyok elem toltak a fuves cigit hogy naaaa jo buli lesz... Es nem kellett mert hiszem hogy nem ad pluszt az eletembe...
Ha letrtel arrol az utrol az se te voltal es lehet lesz egy szep kereszteny csaladod es majd akkor is hatalmasat fogsz valtozni..
"mondtam neki en sem akarom ot megvaltoztatni o sem fog engem" - "azt mondtam neki hogy neki azt kell csinalnija ami nekem tetszik es en azt ami neki tetszik"
Te fel is fogod, amit leírsz? Szóval az a nagyszerű megoldásotok, hogy egyikőtök sem csinálhatja azt, amit szeret?? Tényleg, meg sem változtatjátok egymást.
Másik:
eloszor akarja hogy egyetemre jarjak
...
én is akarom ezt mondjuk
...
es utana szeretne gyereket
...
es en is
Hogyne, ő egy cseppet sem irányít ám téged. Milyen érdekes, hogy hirtelen épp úgy akarsz mindent, ahogy ő.
Az a helyzet, hogy neki kész tervei vannak az ő saját életére, és csakis abban az esetben hajlandó azt veled megosztani, ha te szépen ellentmondás nélkül belesimulsz az elképzeléseibe. Ezért akart ő próbajárni. Neki nem az a lényeg, hogy VELED járjon, hanem az, hogy találjon egy alanyt az ő saját élettervéhez.
Azért mondom ezeket, mert van olyan ismerősöm, aki ugyanilyen vallásos ember, sokáig egyedül volt, aztán megismert valakit. Rögtön pontról pontra kielemezte a srácot, hogy minden tekintetben megfelel-e apának, az ő a családalapítási terveihez (ezt onnan tudom h konkrétan nekem mesélte). Alig két hónap után már házasságról beszél az ismerősöm, holott alig ismeri az embert, de minden pontban stimmel ugye. És a srác gyenge, irányítható személyiség (szerintem te is ilyen lehetsz, mert folyton kiemeled, hogy mindentől véd téged, meg hogy mik a tervei veled), és sajnos asszisztál is bólogatva...
Szerintem nem fogsz hallgatni rám, mindenesetre megpróbáltam...
24/L
A 14:46-os kommented alapján már látom, tényleg irányításra vágyó alkat vagy, hát, annyit tudok hozzátenni, hogy ebben emellett a férfi mellett nem lesz hiányod. Mert bár elhiteti veled, hogy te is azt akarod, amit ő, mégiscsak nála lesz a staféta.
Én is ilyen voltam amúgy, de egy idő után bizony feltört bennem a saját akaratom is végre. És egyszer nálad is el fog jönni ez a pillanat, amikor már erősebbnek érzed magad, és te akarod majd irányítani az életed.
Nem írtam olyat, hogy ő irányítható (hol?).
Én úgy látom, hogy te érzelmileg nagyon sérülékeny vagy, érzékeny, és a múltban veled történtek miatt is, jobban igényled a védelmet, ami viszont az ő részéről irányításként jelenik meg. Szóval, hogy is mondjam, ő irányítani akar, te pedig ezt igényled, de ettől nem lesz jó egy kapcsolat, mert egyenrangúnak kéne lennetek, de itt nem ez lesz szerintem :S
"És a srác gyenge, irányítható személyiség "
igen nagyon sérülékeny vagyok, depressios is és ö megadja a figyelmet amire szükségem van.
Ó nem, félreértettél, a példában, amit felhoztam az ismerősömről, fordított volt a helyzet, a lány volt a vallásos alkat, a srác pedig a kiszemeltje. Ezért írtam ott a srácról, hogy ő az irányítható.
No mindegy, talán volt értelme leírnom ezeket, talán nem, bármit is teszel, azt kívánom, hogy boldog legyél, remélem az leszel :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!