Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ilyet lehet kérni a párodtól? :/

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyet lehet kérni a párodtól? :/

Figyelt kérdés

Mivel egy suliban vagyunk, barátommal legtöbbet ott találkozunk.

Mindig szeret a középpontban lenni,dicsekedni stb, ellentétben velem.

Ha fiúkkal beszélget mikor az osztályomba jön hozzám egyáltalán nem zavar, de észrevettem,hogy felfigyel mindig arra,hogy a többi lány mit ordibál a háttérben, és mindig hozzászól valamit.

Vagy meghallja,hogy az egyiket leszidta a tanár, nagyon gyenge jegyet kapott vagy hasonló, beszól neki valamit,ha elmegy előttünk az illető.

Ez nagyon zavar, hisz nem is a barátai, nem is ismeri őket, csak annyiból,hogy az osztályomba vannak, minek kell idegen lányokkal szóba elegyedni,mikor ott vagyok mellette?

Félek, hogy ha szóváteszem ezt neki, akkor megmondja,hogy milyen féltékenykedő vagyok stb. Vagy lehet ilyet kérni?:/

Nektek mi a véleményetek erről?Eltűrnétek csak úgy?

2013. nov. 9. 20:33
 1/7 anonim ***** válasza:

Ha nekem nem jó a párom, akkor nem vele járok.

Egyszer megemlíthetsz mindent, hogy mi zavar, hátha tesz ellene, mert rájön a butaságára, de ha nem, akkor megszoksz, vagy megszoksz. Értsd meg, nem a másikat kell megváltoztatnod a kapcsolatban, ha neked nem tetszik valami. Elfogadod, vagy nem.

2013. nov. 9. 20:35
 2/7 anonim ***** válasza:
Nyilván a második megszoksz ö-betűvel akart lenni :)
2013. nov. 9. 20:35
 3/7 anonim ***** válasza:

Szerintem nem kene buta lanynak lenned.

Menj oda hozza es kerdezd meg zole miert nem foglalkozik veled mikor mas lanyokkal igen. Ez undorito dolog szerintem egy fiutol.

Vagy te is csinald ezt bele es ha nem tetszik neki es szova teszi akkor mondd el neki a problemadat ;) en nem hagynam higy egy fiu ennyire lenezzen...ha az egyszer egyutt vagytok biselkedjetekbis ugy ..ji es rossz peoblemakat megbeszelni nem kell felni a masik velemenyetol mert egy kapcsolathoz 2 ember kell!

2013. nov. 9. 20:38
 4/7 A kérdező kommentje:

tudom, hogy a problémákat meg kell beszélni stb,eddig is úgy volt. Csak erről nem tudtam eldönteni, hogy az én butaságom miatt zavar ez a dolog,és nem kell ügyet csináljak belőle, vagy mást is zavarna ez?

Meg olyan is volt,hogy én épp meséltem neki valamit, ő meg odaszólt az egyik lánynak...

2013. nov. 9. 20:42
 5/7 anonim ***** válasza:
Szerintem ez nem akkora tragédia.
2013. nov. 9. 20:47
 6/7 anonim ***** válasza:
Szerintem az nem baj, hogy szóba áll más lányokkal, de ha éppen valamit mesélsz neki és félbeszakít azzal, hogy valaki másnak bekiabál, az már udvariatlanság.
2013. nov. 9. 20:59
 7/7 A kérdező kommentje:
De ha nem is ismeri őket, nem is a 'lánybarátai'(ez esetben megérteném)akkor miért kell a nagyot rakni nekik? Főleg előttem...:/
2013. nov. 9. 21:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!