Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túlzás, randi előtt, és után ilyet elvárnom?
Figyelt kérdés
Végre megint úgy vártam, mint azelőtt, bennem volt az az érzés, izgalom, ami ilyenkor szokott lenni. Mégsem volt jó. Miért is? Ő úgy kezel, mint egy fizetős k.rvát még mindig 8 év után is. Vagy ez nem jó hasonlat? Mert fizetni ő nem fizet, én adok vacsorát, reggelit, veszek piát neki... Mondjuk úgy, inkább mint egy jó feleség, aki az ágyban kényezteti, masszírozza, igyekszik a kedvében járni... Ő viszont az ágyban úgy kezel, mint egy gum.nőt. Visszatérve az első napra. 10 órától tárgyaláson van, úgy van megbeszélve, ha vége, utána vonatra ül, és jön hozzám. Látom ebéd előtt a facen fent van, rákérdezek, hogy vége? Mondja délután is tart. Aztán délután megint látom, hogy fent van, küldöm a kérdőjeleket, mire később írja, 16:13-kor, most jött ki a tárgyalásról, később hogy a vonaton ül, ami 16:15-kor indult. Valamit tud ez az ember, tárgyalás után két perccel a vonaton ül. Azt látom, hozzám jön randira, de fontosabb dolga van neki a facen, mint hogy nekem küldjön akár egy szót is, hogy vége, indulok,... Másnap reggel tiszta zizi, menni kéne haza, holott semmi dolga, ráérne, mondja a kutyákat meg kell etetni. Haha. 10 után sikerült is elmennie egy ismerősével, aki vásárolni ment egy helyre. Este 10 előtt írok, válasz: "most értem haza, ... voltunk karfiolt vásárolni" 11 óra alatt nem volt ideje, pár szót írni, amit ugye szoktak általában egy ilyen randi után. "Mi a fax bajom van?" kérdi. Hát semmi. Hozzá kellett volna már szoknom 8 év alatt. Sokat kérek?2013. okt. 30. 08:14
1/16 anonim válasza:
Van más nő az életében, azért hanyagol. Meg mert már hozzászokott a jóhoz. Kényelmes, hogy cserébe nem kell semmit adni, miért is erőltetné meg magát mikor nem vársz el tőle semmit?
2/16 anonim válasza:
miért kéne minden percben leírnia hogy most éppen mit csinál? ha külön laktok akkor meg pláne.
3/16 anonim válasza:
Szerintem is másik nője van, bocs. Te meg olyan vak vagy hogy nem veszed észre..borzalmas..
4/16 anonim válasza:
nem is értem a kérdést, 8 év után nem laktok együtt, randiztok? csak én vagyok hülye hogy nem tudom, ezt értelmezni?
5/16 A kérdező kommentje:
Mi kapcsolatunk elég érdekes, ő nem ígért semmit, azért én mindig reménykedtem, hogy több a csak szex-nél. Éveken keresztül reménykedtem, és kerestem az igazi kapcsolatot. Tehát tudom, hogy van, vannak több női, ahogy én is ismerkedem. Ha azt láttam volna, hogy fontos vagyok, nekem csak ő lenne, de én nem ilyen kapcsolatra vágyom, hanem egy normálisra. Ezek után is sok amit kérek tőle?
2013. okt. 30. 08:31
6/16 anonim válasza:
hát már ne is haragudj, de te normális vagy? vagy értelmezési zavarod van??? előre megmondta hogy csak szexre kellesz neki.... akkor min csodálkozol? ha többre vágysz keress mást, és neki meg mondd meg hogy hagyjátok egymást, mire vársz? ha 8 év után sem alakult ki benne semmi irántad, ezután sem fog.
7/16 A kérdező kommentje:
Ha egy szexoldalon megbeszélünk egy talit, félretéve a 8 évet,... akkor is sok amit kérek?
2013. okt. 30. 08:35
8/16 A kérdező kommentje:
6 válaszra. Ki mondta, hogy előre is megmondta, hogy csak szexre kellek. Épp az, hogy éveken keresztül nem mondott semmit!!! Egyik pillanatban azt éreztem, hogy komolyan gondolja, a másikban, hogy mégsem. Az évek során én meg annyira megszerettem, ragaszkodtam.
2013. okt. 30. 08:40
9/16 anonim válasza:
Leélhetsz mellette még 8 évet ragaszkodva, de ez a pasi sosem fog komolyan venni. És ha megtalálja azt a nőt akivel leélné az életét Téged valószínüleg ki fog dobni. Te csak egy eszköz voltál az ideiglenes boldogságához. És az a legrosszabb, hogy ő ez egyedül csak Téged zavar, őt cseppet sem. Természetes és normális amit érzel, sok szerető akar idővel többet de ebből a státuszból átkerülni barátnőibe pláne feleséggé nagyon keveseknek szokott sikerülni. Ez a férfi úgy tekint rád mint egy használati tárgyra aki bármikor kéznél van ha kell. De az életét mással osztja meg.
10/16 BlackSword válasza:
Te tényleg nem vagy normális... Te magad írtad: nem ígért semmit... Ez sacc annyit jelent, h szexre kellesz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!