Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túlzás, randi előtt, és után ilyet elvárnom?
7. válaszra Aki ilyen megjegyzéseket ír a másikra ismeretlenül, felelőtlenül, a másikra, egy pár mondat alapján, szerintem az nem normális.
De azt sem mondta, hogy diszkrét kapcsolatot szeretne!!!!!!!!!!!!!
11-es vagyok.
Kétlem, hogy a fenti mondatom alapján te le tudtad volna szűrni, hogy én milyen pofonokat kaptam az élettől az elmúlt 20 évem alatt. Attól tartok te sem vagy különb :)
Másrészt pedig nem tudok mást mondani az irományodra. A vak is látja, hogy csak dugni akar veled a pasi, de semmit többet, s főleg nem komolyat. Hát ha neked ez kell, és még ide ki is írod, akkor fogadd el, hogy hülyének néznek az emberek! :)
Tudod, most eszembe jut Einstein egyik mondása: Az az őrültség, ha valaki ugyanazt, ugyanúgy csinálja egymás után, és más eredményt vár...
Ezeket a pofonokat nem mi adjuk neked, hanem Te kéred az élettől... Azt sem mondta, h diszkrét kapcsolatot sem akar... Ez pont olyan, mintha az étteremben a pincérnek kellene elsőre kihoznia, amit én szeretnék enni... Nem mondta, Tehát nem akar... Ha akart volna, akkor mondja... Tudod felénk szóból értenek az emberek... Neki jó, h Téged meg még ki tudja hány lányt/nőt kúrogat, mert Te nemhogy nem állsz ki magadért, hanem még véded is... Térj már észhez kislány!!! Téged rendesen kihasználnak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!