Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Túlzás, randi előtt, és után...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túlzás, randi előtt, és után ilyet elvárnom?

Figyelt kérdés
Végre megint úgy vártam, mint azelőtt, bennem volt az az érzés, izgalom, ami ilyenkor szokott lenni. Mégsem volt jó. Miért is? Ő úgy kezel, mint egy fizetős k.rvát még mindig 8 év után is. Vagy ez nem jó hasonlat? Mert fizetni ő nem fizet, én adok vacsorát, reggelit, veszek piát neki... Mondjuk úgy, inkább mint egy jó feleség, aki az ágyban kényezteti, masszírozza, igyekszik a kedvében járni... Ő viszont az ágyban úgy kezel, mint egy gum.nőt. Visszatérve az első napra. 10 órától tárgyaláson van, úgy van megbeszélve, ha vége, utána vonatra ül, és jön hozzám. Látom ebéd előtt a facen fent van, rákérdezek, hogy vége? Mondja délután is tart. Aztán délután megint látom, hogy fent van, küldöm a kérdőjeleket, mire később írja, 16:13-kor, most jött ki a tárgyalásról, később hogy a vonaton ül, ami 16:15-kor indult. Valamit tud ez az ember, tárgyalás után két perccel a vonaton ül. Azt látom, hozzám jön randira, de fontosabb dolga van neki a facen, mint hogy nekem küldjön akár egy szót is, hogy vége, indulok,... Másnap reggel tiszta zizi, menni kéne haza, holott semmi dolga, ráérne, mondja a kutyákat meg kell etetni. Haha. 10 után sikerült is elmennie egy ismerősével, aki vásárolni ment egy helyre. Este 10 előtt írok, válasz: "most értem haza, ... voltunk karfiolt vásárolni" 11 óra alatt nem volt ideje, pár szót írni, amit ugye szoktak általában egy ilyen randi után. "Mi a fax bajom van?" kérdi. Hát semmi. Hozzá kellett volna már szoknom 8 év alatt. Sokat kérek?
2013. okt. 30. 08:14
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Te aztán jó hülye vagy, már ne is haragudj...
2013. okt. 30. 09:44
 12/16 A kérdező kommentje:

7. válaszra Aki ilyen megjegyzéseket ír a másikra ismeretlenül, felelőtlenül, a másikra, egy pár mondat alapján, szerintem az nem normális.

De azt sem mondta, hogy diszkrét kapcsolatot szeretne!!!!!!!!!!!!!

2013. okt. 30. 09:45
 13/16 A kérdező kommentje:
Elírtam, a 10-es válaszra reagáltam az előbb
2013. okt. 30. 09:47
 14/16 A kérdező kommentje:
11-es válaszra. Nem ez volt a kérdés!!! Remélem, és kívánom ilyen könnyen kapjad az életben a pofonokat, ahogy te osztogatod!!!!
2013. okt. 30. 09:49
 15/16 anonim ***** válasza:

11-es vagyok.

Kétlem, hogy a fenti mondatom alapján te le tudtad volna szűrni, hogy én milyen pofonokat kaptam az élettől az elmúlt 20 évem alatt. Attól tartok te sem vagy különb :)

Másrészt pedig nem tudok mást mondani az irományodra. A vak is látja, hogy csak dugni akar veled a pasi, de semmit többet, s főleg nem komolyat. Hát ha neked ez kell, és még ide ki is írod, akkor fogadd el, hogy hülyének néznek az emberek! :)

2013. okt. 30. 10:10
 16/16 BlackSword ***** válasza:

Tudod, most eszembe jut Einstein egyik mondása: Az az őrültség, ha valaki ugyanazt, ugyanúgy csinálja egymás után, és más eredményt vár...

Ezeket a pofonokat nem mi adjuk neked, hanem Te kéred az élettől... Azt sem mondta, h diszkrét kapcsolatot sem akar... Ez pont olyan, mintha az étteremben a pincérnek kellene elsőre kihoznia, amit én szeretnék enni... Nem mondta, Tehát nem akar... Ha akart volna, akkor mondja... Tudod felénk szóból értenek az emberek... Neki jó, h Téged meg még ki tudja hány lányt/nőt kúrogat, mert Te nemhogy nem állsz ki magadért, hanem még véded is... Térj már észhez kislány!!! Téged rendesen kihasználnak...

2013. okt. 30. 11:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!