Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Más is csinál ilyet, vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más is csinál ilyet, vagy csak én vagyok ilyen beteg?

Figyelt kérdés

23 éves lány vagyok, nyílt "kapcsolatban" és sráccal, akit nagyon szeretek, de elég sok észérv szól a kapcsolat ellen.

Tegnap sétáltam az utcán, és leszólított egy helyes, jó pasi. Semmi kivetnivaló nem volt benne, tehát még csak nem is az "amúgy is esélytelen" kategória...

Azt mondta, hogy ne haragudjak, de az előbb látott, és nagyon tetszem neki, stb.

Végig sem tudta mondani szerencsétlen, mert csípőből rávágtam, hogy "ja jó köszi".

És otthagytam. Szegény meg is sértődött.

Évek óta nem volt normális kapcsolatom, nem szeretett senki, olyan jól esett, hogy ő még szépnek is talál és veszi a bátorságot, hogy leszólítson - kockáztatva, hogy esetleg bunkó módon lekoptatom....

Egyszerűen nem értem, hogy lehetek ilyen hülye.

Volt már valakivel hasonló?

Miért csinálom ezt???

Amúgy is észrevettem, hogy amint megérzem, hogy valakinek kellek és birtokolni akar, lehet, hogy nekem is kell az illető, de onnantól menekülök a közeléből.

Az viszont már fizikailag fáj, amikor azt érzem, hogy a "barátomnak" nem kellek.

Én nem akarok ilyen beteg lenni. Mert ez beteges. Az a "megnyugtató", hogy legalább már sz.rul érzem magam azért, hogy bunkó voltam a sráccal.

Közben felmerül a kérdés, hogy miért vagyok képtelen egy normális kapcsolatra, és miért ragaszkodom ahhoz, akinek csak úgy-ahogy kellek (mert ő sem egyszerű eset, de a "barátom" azt hiszem, pontosan tudja, milyen vagyok, és "fél" tőlem, nem tudja eldönteni, hogy merjen-e velem lenni vagy ne. és az a baj, hogy most hiába mondom, hogy én őt sosem bántanám (már), honnan tudjam, hogy tényleg nem???

Mi van, ha vele is azt csinálnám, mint a többiekkel, hogy amint "megszereztem", és már kellek neki, nem érdekel tovább???

Mondjuk őt tényleg nagyon szeretem.

De ha legalább az okát megérteném, hogy miért vagyok ilyen retardált...

2013. okt. 30. 10:44
 1/7 A kérdező kommentje:

Ráadásul 3 ZH-ra kellene tanulnom, de rohadtul nem tudok most másra gondolni...

Meg kellene mondanom a barátomnak ezeket... csak közben én is félek, hogy mit reagálna... de most mire várjak? Ha nem kellek neki, akkor az derüljön ki inkább minél előbb. Lehet, hogy csak azért nem kellek neki, mert fél, hogy onnantól nekem nem kellene... pár éve vele is megcsináltam az okosságot...

2013. okt. 30. 10:48
 2/7 anonim ***** válasza:
te beteg állat
2013. okt. 30. 10:48
 3/7 anonim ***** válasza:
inkáb csak a zh-dal foglalkozz és kerüld a pasika tmert kitudja hányat rontasz még el ezzel a viselkedéssel, csak megbántod a férfiakat akik nem ezt érdemlik csak mert egy érzelmi roncs vagy ne csinálj másokból is azt.....
2013. okt. 30. 10:53
 4/7 A kérdező kommentje:

hát ez óriási segítség volt, köszönöm...

de nem akartam megbántani a srácot!!

ha még 10 másodpercig nem szólalok meg, akkor nem megyek tovább. de neeeem... gondolkodás nélkül mondtam az első dolgot, ami eszembe jutott.

de még én is meglepődtem, miközben kimondtam. zavarban is voltam... ez katasztrófa.

mi ebben a logika??? szeretnék normális kapcsolatot... ez a srác egyben volt, látszott, hogy sínen az élete, kiegyensúlyozott, kedves, cuki,... hogy lehetek ilyen hülye??

mert oké, hogy én másba vagyok szerelmes, de miért kellett bunkónak lennem???

2013. okt. 30. 11:02
 5/7 anonim ***** válasza:
Lehet azért voltál bunkó a sráccal,aki leszólított,mert valójában a "barátodra" haragszol azért,amiért nem tudja eldönteni,hogy mi legyen veletek.Nem tudom mióta vagytok így,de minél tovább húzódik,annál inkább szenvedni fogsz,és ezek szerint másokon töltöd le azt a sérelmet,amit a srác okoz neked.
2013. okt. 30. 13:09
 6/7 anonim ***** válasza:
én vagyok az a srác...késő bánat...NA SZEVASSZ. :d:d:d
2013. okt. 30. 13:57
 7/7 A kérdező kommentje:

mennyire vicces emberek vannak itt.

köszönöm a normális és hasznos válaszokat, igazatok van...:(

csak most tudatosult bennem, hogy én tényleg félek már ettől az egésztől. szegény srác, kár, hogy ő volt ennek az elszenvedője.

2013. okt. 30. 14:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!