Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért írt ilyet?

Figyelt kérdés

Pár hónapja volt egy lány, akivel majdnem összejöttem, de aztán a kényelmességemnek köszönhetően mást választott. Mocskos dolog tudom, de a fejembe vettem, hogy vissza/megszerzem, ha már a másik srác belekontárkodott. Szépen is ment a dolog, neten elég jókat beszéltünk, kibukott belőle, hogy engem is szeret. Aztán javította magát, hogy biztos belém szeretne, ha velem lenne. Van benne félsz, hogy anno én jobban kellettem neki, mint ő nekem (teszem, hozzá, hogy ez nem igaz).

Találkoztunk is, tökéletes randi volt.

Kért egy hét gondolkodási időt. Tegnap közölte, hogy a barátjával marad, mert szereti, de tudja, hogy én ezt nem hiszem el neki (mármint azt, hogy szereti).

A kérdésem: mit üzenhetett azzal, hogy tudja, hogy én nem hiszem el neki? Azt hogy valóban nem szereti, de bizonyos érdekek fűzik hozzá?

2013. nov. 6. 14:57
 1/4 anonim ***** válasza:
Én ebből azt veszem ki, hogy még van esélyed és teperj érte. Csak többet kell tenned, mint eddig.
2013. nov. 6. 15:08
 2/4 anonim ***** válasza:
Egy hetet gondolkodott. Azt mondta, mellette marad. Szerintem erről lecsúsztál, és abbéli aggodalmát hangsúlyozta, hogy nem hiszed majd el. Ennyi.
2013. nov. 6. 15:11
 3/4 A kérdező kommentje:
Igazából nem 1 hét volt, hanem 2 nap. Megbeszéltük, hogy nem keressük egymást a gondolkodós időszakban, de volt hogy ő, volt hogy én nem bírtam ki.
2013. nov. 6. 15:19
 4/4 anonim ***** válasza:

Azzal, hogy anno nem tepertél érte eléggé, így megingott benned az a kevés bizalma is, ami egy kezdődő kapcsolatnál van. Azt gondolja, csak hülyíted, inkább a biztosban marad.

Az is lehetséges, hogy a barátnőjével beszélgetett és ő is azt mondta neki, hogy te nem gondolod komolyan. Mert ha valaki valamit komolyan akar, akkor azért küzd és nem csak akkor, amikor már van más is a képben...

Azért írta, hogy nem hiszed majd el, mert hogy randizott veled, miközben volt barátja, és benned jogosan vetődik fel a kérdés, hogy akkor ha szereti, miért ingott meg?

Bizonytalan még a saját érzéseiben is, és ezért inkább a biztos mellett marad, akiben úgy érzi megbízhat.

Ha sikerül meggyőznöd, hogy csak orbitálisan lusta voltál, és ezért nem tepertél jobban, akkor lehet esélyed, de ez elég nehéz lesz.

29/n

2013. nov. 6. 15:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!