Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért írt ilyet?
Pár hónapja volt egy lány, akivel majdnem összejöttem, de aztán a kényelmességemnek köszönhetően mást választott. Mocskos dolog tudom, de a fejembe vettem, hogy vissza/megszerzem, ha már a másik srác belekontárkodott. Szépen is ment a dolog, neten elég jókat beszéltünk, kibukott belőle, hogy engem is szeret. Aztán javította magát, hogy biztos belém szeretne, ha velem lenne. Van benne félsz, hogy anno én jobban kellettem neki, mint ő nekem (teszem, hozzá, hogy ez nem igaz).
Találkoztunk is, tökéletes randi volt.
Kért egy hét gondolkodási időt. Tegnap közölte, hogy a barátjával marad, mert szereti, de tudja, hogy én ezt nem hiszem el neki (mármint azt, hogy szereti).
A kérdésem: mit üzenhetett azzal, hogy tudja, hogy én nem hiszem el neki? Azt hogy valóban nem szereti, de bizonyos érdekek fűzik hozzá?
Azzal, hogy anno nem tepertél érte eléggé, így megingott benned az a kevés bizalma is, ami egy kezdődő kapcsolatnál van. Azt gondolja, csak hülyíted, inkább a biztosban marad.
Az is lehetséges, hogy a barátnőjével beszélgetett és ő is azt mondta neki, hogy te nem gondolod komolyan. Mert ha valaki valamit komolyan akar, akkor azért küzd és nem csak akkor, amikor már van más is a képben...
Azért írta, hogy nem hiszed majd el, mert hogy randizott veled, miközben volt barátja, és benned jogosan vetődik fel a kérdés, hogy akkor ha szereti, miért ingott meg?
Bizonytalan még a saját érzéseiben is, és ezért inkább a biztos mellett marad, akiben úgy érzi megbízhat.
Ha sikerül meggyőznöd, hogy csak orbitálisan lusta voltál, és ezért nem tepertél jobban, akkor lehet esélyed, de ez elég nehéz lesz.
29/n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!