Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most járnak vagy nem? Egyáltalán ilyet csinálhat egy barátnő?
Az a helyzet, hogy a "legjobb barátnőm" az utóbbi időben nagyon más. Nem beszélget velem és átment egy másik baráti körbe, amiben a volt barátom is benne van. Úgy vettem észre, nagyon közel kerültek egymáshoz. Szerintem járnak és ebben teljesen biztos vagyok. Az a legfeltűnőbb az egészben, ahogy próbálják titkolni.A barátommal már körülbelül másfél éve szakítottunk. Ez így helyes? hogy a "legjobb barátnőm" a volt barátommal jár? Nem vagyok féltékeny, nekem is van már egy másik barátom, csak nekem ez egy kicsit fura :))))Úgy tudtam, hogy a barátnők számára egymás fiúja tabu. Így mellékesen: mind a hárman osztálytársak vagyunk!!!
16/L
Jajj de unalmas az életed.
Az a ciki, hogy 14 évesen túl vagy már egy szakításon.
A csaj meg nem a barátnőd. ha ilyen.
Fejlődik a r.bancgenom. :D
"Úgy tudtam, hogy a barátnők számára egymás fiúja tabu."
Igen, de ő már nem a fiúd.Az ex-ed meg azt csinál a legjobb barátnőddel, amit akar.A sors fura fintora, hogy ez így alakult.
Ha az exed akkor semmi közöd hozzá ennyi idő távlatából főleg.
Lehet h a barátnőd először tiltakozott az érzései ellen de miért mondana le a boldogságról csak azért mert annó 1000éve járt veled is a srác?
Amúgy meg... valószínű ezért is titkolja mert a barátnőd és tudja hogy neked nem esne jól, de ha szerelmes és boldog ugye nem várod hogy lemondjon erről a te büszkeséged vagy nem tudom mi miatt????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!