Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jóban kell lenni a kiszemeltünk barátnőivel?
A lány bejön, a barátnőit nem igazán ismerem. Ők jóban, rosszban együtt vannak. Tehát emelhetem az esélyeimet a kiszemeltemnél, ha megismerkedek a barátnőivel is?
Érdemes ilyen dolgokra figyelmet fordítani?
Szerintem fontos, hogy bizalmuk legyen a barátnőinek feléd, mert ha nincs, akkor lebeszélhetik a kiszemelted, hogy kezdjen veled.
Szóval ha jóban nem is valamennyire meg kell ismerniük. Szerintem.
Nem kell, de célszerű. Ha bármi van, elbizonytalanodik a csaj a kapcsolatotokat illetően vagy ilyesmi, az első úgyis a barátnője lesz, akit megkérdez és akitől tanácsot kér, hogy mi legyen. Ha a barátnőinek szimpatikus vagy és kedvelnek, akkor támogatni fognak. Ellenben ha nem vagy jóban velük, még akkor is lebeszélhetik rólad a csajt, ha amúgy jól kijöttök és minden rendben köztetek. Ismertem már olyan srácot, akivel azért szakított a kedvese, mert a csaj barátnői bogarat ültettek a leányzó fülébe, az meg komolyan vette egy idő után és tulajdonképpen ok nélkül kidobta a srácot, mert meg lett vele etetve, hogy "ők nem illenek össze".
Szóval igen, okosabb jóban lenni a barátnőivel. ;)
Ne! nem jó ötlet.
A barátom is így gondolkodott annak idején, hogy ha már barátnőim, miért ne ismerkedjen meg velük is, miközben nekem udvarol. Én akkor azt hittem,hogy rájuk is nyomul,és nem néztem jó szemmel, hogy akkor most több lányt 'bolondít' egyszerre? Aztán azután mondta,hogy mivel barátnőim nekem, azért csinálta.
Ráérsz úgy megismerkedni velük, hogy majd Ő bemutat nekik.
Köszi a válaszokat.
@15:01 Én is hasonlóan gondolkodtam erről. Mindenesetre a jövőben csak a javamra vállhat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!