Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jóban kell lenni a kiszemeltünk barátnőivel?
A lány bejön, a barátnőit nem igazán ismerem. Ők jóban, rosszban együtt vannak. Tehát emelhetem az esélyeimet a kiszemeltemnél, ha megismerkedek a barátnőivel is?
Érdemes ilyen dolgokra figyelmet fordítani?
Nekem is vannak nagyon jó barátnőim, de abba sosem szólhattak bele,hogy kivel és miért vagyok. Erről ő saját maga kell,hogy döntsön azáltal,hogy milyen vagy vele.
Pl a barátom tök bunkó néhány barátnőmmel, mert nem szimpatikusak neki, és ha rájuk hallgattam volna már nem is lennénk együtt. Ellenben velem nagyon figyelmes, kedves és önzetlen a barátom.
A lány tényleg gondolhat arra is,hogy több lánynak csapod egyszerre a szelet, ami hidd el, főleg az első benyomást rólad nagyon rontja.
Az a fő, hogy ő szeressen! Miért kéne mindenkinél benyalni magad?
Én nőként erre azt tudom csak írni, hogy semmi nem kötelező. Az én páromnak sem kellene jóban lennie a barátnőimmel, ha nem akarna, de szerencsére normális és jófej barátnőim vannak, szívesen bemutattam nekik a barátomat és fordítva is, őket is örömmel mutattam be a páromnak.
Nem mondom azt, hogy feltétlenül jóban kell lenned a barátnőkkel, de szerencsére a barátnőim és a párom remekül kijönnek egymással, és nekem ez nagyon jól esik, mert sokkal egyszerűbb úgy közös programokat szervezni is akár, vagy ha csak annyi mondok itthon a barátomnak, hogy délután később érek haza, mert beülünk egy kávéra XY-nal, ő csak annyit mond, hogy "Rendben, mondd meg neki, hogy üdvözlöm, érezzétek jól magatokat!" és nem féltékenykedik, hogy "már megint a barátnőiddel találkozol" meg ilyenek.
Ő is tök jól el tud velük beszélgetni, és ha pl átjönnek a lányok, akkor is nyugodtan ott hagyhatom őket a nappaliban a párommal, amíg mondjuk kimegyek a konyhába, mert tudom, hogy nem fogják megölni egymást, a barátnőim is kedvelik a barátomat, és ez nekem nagyon nagy öröm, hogy elfogadták egymást. :)
Szerintem felesleges, mert -magamból kiindulva- nem érdekel a pasi stílusa, csak az a fontos,h milyen hatással van a barátnőmre, mennyire változtatja meg, teszi boldoggá,stb..
Szánalmasnak tartottam,mikor egyik barátnőm pasijával még életemben nem találkoztam,de már bejelölt fb-n, jópofizott, nyomult...
20/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!