Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátnő össze akar költözni,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnő össze akar költözni, de én megijedtem, félek az elköteleződéstől. Tényleg ő AZ? Mit gondoltok?

Figyelt kérdés

4 éve vagyunk együtt, 24 évesek vagyunk mindketten. Amíg tartott az egyetem a szülőknél laktunk. Most akadt munkalehetőség Budapesten és adta magát a dolog, hogy akkor most költözzünk össze.

Ez az első kapcsolatom. Előtte nem is jártam senkivel, nem voltam túl sikeres a nőknél. De úgy érzem hogy a párkapcsolatban eltöltött idő valahogy magabizotsabbá tett a csajoknál. Most attól tartok hogy ha összekötöm vele az életem, akkor soha nem fogom megtudni, hogy lehetett e volna esélyem más csajoknál. Azt se tudom hogy milyen pasi vagyok. Mondjuk egy 10-es skálán 1 vagy 10. Fogalmam sincs. Bár úgy veszem észre hogy simán elbeszélgetek, elhülyéskedek nőkkel, lazán megy a beszélgetés nem vagyok befeszülve. És talán még szeretnek is velem beszélgetni.

Hogyan tudhatnám meg hogy milyen is vagyok? Mit gondoltok a helyzetemről? Ti mit tennétek?

2013. nov. 7. 20:32
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Szegény barátnőd. Csak arra kellett neked, hogy megedződj önbizalom terén? Jól átverted. 4 év épp elég idő, hogy megtudd vele szeretnél-e tervezni a jövőben vagy sem. És ha komolyabban gondoljátok, akkor előbb utóbb bizony összeköltözés/házasság lenne belőle. Durva, mi? Ha csajozni akarsz akkor ne hülyítsd, rakd ki, legalább talál egy normális embert.
2013. nov. 7. 20:36
 2/11 anonim ***** válasza:

1. Hogy tényleg ő-e AZ, azt akkor tudod meg, ha összeköltöztök.

2. Lehetsz 10-es is, ha nem vagy szeretve... a jó párkapcsolatok nem teremnek minden bokorban, a 10-es pasiknak sem!

Azt neked kell tudnod, hogy a kapcsolatod milyen. Most esélyt akarsz más csajoknál, vagy pedig működőképes párkapcsolatot? A mostanival jó a kapcsolat? Mi győzne meg arról, hogy más nőknél lenne esélyed? Ha lefekszenek veled? Attól boldogabb leszel, ha megdugsz tíz nőt, aztán kikötsz egy hisztis pitsa mellett? Ezeket gondold végig!

2013. nov. 7. 20:37
 3/11 anonim ***** válasza:
Miért érdekel, hogy lehet-e esélyed más csajoknál? Én a két kezemet összetenném, ha így sikerült volna az első (és eddig egyetlen) kapcsolatom, de annak sajnos 3 év után vége lett.
2013. nov. 7. 20:43
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Addig vagy magabiztos amíg van nőd! csíráknál így megy :D
2013. nov. 7. 20:50
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Gáz, gáz, gáz, na ez a baj az első kapcsolattal!

Mit gondolok? NEM SZERETED A BARÁTNŐD!!! Tehát kíméld már meg kérlek magadtól, és szakíts! Nehogy összeköltözz vele! Kamu vagy! Ad meg neki a lehetőséget, hogy találjon egy jobb pasit!

2013. nov. 7. 20:51
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként igen, valószínűleg a magabiztosság oka, hogy van nőd... szóval... én ismerek olyan pasit, aki azt hitte, most már volt nője, akkor minden simán megy, és nem így lett. Minden próbálkozása lyukra futott - és nem abban az értelemben, ahogy ő szerette volna.
2013. nov. 7. 20:58
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
olyankor próbálják magukat visszakönyörögni :D
2013. nov. 7. 20:59
 8/11 anonim ***** válasza:

1-es

Én hiába gondolnám komolyan, de esküvő kizárva. Na itt megbukik a mutatvány.

2013. nov. 7. 21:06
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Hát igen..de szánalmas vagy...eddig magyarul a kutyának se kellettél,jött egy csaj akinek bejöttél szeretet,legjobb éveiben volt veled ahelyett hogy élte volna a szabadok életét,felépített,adott önbizalmat stb,elhitette veled hogy jó vagy az ágyban meg szuperpasi vagy mert ezt azt meg tudsz csinálni..és most,hogy elérted az átlagos nem rémisztő szintet félsz az elköteleződéstől mert most jut eszedbe hogy meg kéne még d*ni pár csajt..önző vagy,csak magad miatt kellett ő neked,valójában nem szeretted...ha már semmi komolyabbat nem tudsz vele elképzelni..csak nem értem,ha csak egy állomás a sok közül amit szeretnél,miért húztad 4évig?

Önbizalom tuningnak bőven sok lett volna egy év is..4év után ezzel az indokkal hogy ki akarom élni még magam nem korrekt szakítani. Ez gyakorlatban úgy hangzik,mintha az egész eddigi csak hazugság lett volna...

2013. nov. 7. 21:10
 10/11 anonim ***** válasza:
Kidobod a barátnőd, nagy önbizalommal nekifutsz a csajozásnak, aztán rájössz hogy csajod nélkül már nem is vagy olyan magabiztos, kuncsorognál vissza hozzá, és ő remélhetőleg elküld a halál fasszára :)
2013. nov. 7. 21:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!