Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnő össze akar költözni, de én megijedtem, félek az elköteleződéstől. Tényleg ő AZ? Mit gondoltok?
4 éve vagyunk együtt, 24 évesek vagyunk mindketten. Amíg tartott az egyetem a szülőknél laktunk. Most akadt munkalehetőség Budapesten és adta magát a dolog, hogy akkor most költözzünk össze.
Ez az első kapcsolatom. Előtte nem is jártam senkivel, nem voltam túl sikeres a nőknél. De úgy érzem hogy a párkapcsolatban eltöltött idő valahogy magabizotsabbá tett a csajoknál. Most attól tartok hogy ha összekötöm vele az életem, akkor soha nem fogom megtudni, hogy lehetett e volna esélyem más csajoknál. Azt se tudom hogy milyen pasi vagyok. Mondjuk egy 10-es skálán 1 vagy 10. Fogalmam sincs. Bár úgy veszem észre hogy simán elbeszélgetek, elhülyéskedek nőkkel, lazán megy a beszélgetés nem vagyok befeszülve. És talán még szeretnek is velem beszélgetni.
Hogyan tudhatnám meg hogy milyen is vagyok? Mit gondoltok a helyzetemről? Ti mit tennétek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!