Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mi ez? Most akkor ki mit akar?
Szóval a helyzet az, hogy van egy fiú, akibe szerelmes vagyok. Ő belém nem, viszont már csókolóztunk egyszer diszkóban... Aztán az idő múlásával nagyon jó haverok lettünk, de az utóbbi időben már alig hív fel, vagy ha felhív gyorsan elmondja, amit akar és rám is teszi.
Akkor van nekem egy legjobb barátnőm, akivel a fiú még a mi barátságunk kezdete előtt pár héttel smárolt, de azt mondta később, hogy megbánta. Ők mostanában nem is nagyon beszélgettek, viszont a tegnap voltunk bulizni barátnőmmel. A fiú máshol volt, de mondta nekem, hogy amikor jövünk haza írjak neki. Én írtam, és végül is hárman jöttünk haza, de velem alig beszélt 2 szót.. egész úton két rövid mondatot váltottunk, hogy úgy mondjam, majd, én le kellett térjek, ők meg mentek tovább mert egyfelé laknak.
Egy tizenöt perc múlva felhívtam barátnőmet, de ők még mindig ott beszélgettek a sarkon, és igaz barátnőm nem vallja be, de én kilencvenöt százalékra biztos vagyok abban, hogy smároltak. Ma meg el is kérte tőlem barátnőm a fiú számát... De amúgy ő tudja, hogy én szeretem a fiút. Viszont a fiú meg mindig azt mondja, hogy neki nem kell barátnő, meg ilyenek... Szerintetek elképzelhető, hogy titokban kavarni fognak? És miért nem foglalkozott velem? Lehetséges esetleg az, hogy megharagudott, amiért tegnap egy másik fiúval csókolóztam? De hát azt mondta ő semmit nem akar tőlem, csak szeret, mint barátot...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!