Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van jogom szolni a baratomnak hogy zavar, hogy mas lanyok kepeihez kommentel facebookon?
Tudom, hulye facebook-tema, nekem is felall tole a szor a hatamon, de most komoly dilemmaban vagyok. Szoval ilyesmiket szol hozza hogy "Hűha:)" stb, ami engem elegge bosszant.
Viszont minden mas nagyon szuper, raadasul tudom, hogy megbizhatok benne, szoval nem akarok felesleges vitatkozasokat.
En fujom fel?
Kiderítheted, hogy csak te fújod-e fel. Kérd meg pár barátodat, hogy kommenteljenek egy egy jól sikerült képed alá.
Ha barátod ezt számon kéri és zavarja, akkor mond meg, hogy miért zavarja, ő is ugyanazt csinálja, mint a srácok.
(ha nincs olyan képed akkor csinálj és rakd fel)
nem kell ezen mit szervezkedni..
van e jogod? párkapcsolati jogrendszer ezen a szinten nemigen létezik, egyetlen szabály van csak: szeresd a másikat és érezd jól magad...
ha zavar, szólj neki.. egy jól működő kapcsolatban nem kellene azon görcsölni, hogy miről szabad szólni, meg mirl nem...
Mindenről szabad szólni!!! sőt, kell!! a beszélgetés minden emberi kapcsolat alapja!!
ez nem kor, hane szemèlyisèg kèrdèse. a baràtom elmùlt 30 èves ès ot nem zavarja semmi a vilàgon. èn 27 vagyok, ès baromira zavarna, ha a baràtom màs csajok kèpe alà ìrkàna. nem kell jòpofizni, nem kell flortolni, vagy nem kell kapcsolatban èlni, ha èpp ezekrol a kis jelentèktelen kalandokròl nem tud lemondani vki.
szòval nem kor fuggo, ès nem hulye fb tèma, hanem valòs problèma a fèltèkenysèg!
Nem regota vagyunk egyutt, ezert irtam, hogy mas problema nincs. En is gyerekesnek erzem a helyzetet, ezert is tettem fel a kerdest, mert nincs tul sok onbizalmam, es emiatt aprosagokon is tudok rengeteget agyalni.
Koszonok minden valaszt:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!