Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek milyen ferfi az aki otthagy egy lanyt a penzert?!
Pontosan nem értem hogy miért is hagyott ott. Ha a pénzért eltud hagyni akkor nem igazából szeretett már mint nem szerelmes volt. Az ilyen férfi nem érdemel sokat. Majd úgy is megfogja bánni, ez biztos.
Hogy tudjad elfelejteni? Sok módszer van rá. Egyél sok csokit, járj sportolni legyél a barátaidal kösdle magad. Nehéz tudom de menni fog! Sok sikert kívánok neked!
Koszi! Hat nem tudom nagyon sokat valtozott miattam es ereztem hogy szeret o is .. az az viszonozta. Ha az eszemre hallgatok nem adtam volna neki annyi eselyt, de ha a szivemre msot is szaladnak utanna. De meg mindig keres es azzal allt elo hogy szuneteljunk mig ki nem alakit mindent es aztan megint egyutt leszunk..:(
Mit tegyek ?
tuti nemvolt beléd szerelmes. ezt benézted kicsit.
ezért nemszabad az egekig magasztalni ezt a szüzesség dolgot, mert ilyenkor mindig 10szer annyira összetörnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!