Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek milyen ferfi az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek milyen ferfi az aki otthagy egy lanyt a penzert?!

Figyelt kérdés
Azt mondta hogy szeret de neki fontosabb a penz,az teszi boldogga. En imadom. 8 honapot jartunk es neki adtam a szuzessegemet es msot kesz vege. Hogy tudjam elfelejteni ?
2009. nov. 16. 15:16
 1/8 anonim ***** válasza:
Kamuduma ez.
2009. nov. 16. 15:17
 2/8 anonim ***** válasza:
Mármint, amit a fickó mond.
2009. nov. 16. 15:17
 3/8 anonim ***** válasza:

Pontosan nem értem hogy miért is hagyott ott. Ha a pénzért eltud hagyni akkor nem igazából szeretett már mint nem szerelmes volt. Az ilyen férfi nem érdemel sokat. Majd úgy is megfogja bánni, ez biztos.

Hogy tudjad elfelejteni? Sok módszer van rá. Egyél sok csokit, járj sportolni legyél a barátaidal kösdle magad. Nehéz tudom de menni fog! Sok sikert kívánok neked!

2009. nov. 16. 15:19
 4/8 A kérdező kommentje:

Koszi! Hat nem tudom nagyon sokat valtozott miattam es ereztem hogy szeret o is .. az az viszonozta. Ha az eszemre hallgatok nem adtam volna neki annyi eselyt, de ha a szivemre msot is szaladnak utanna. De meg mindig keres es azzal allt elo hogy szuneteljunk mig ki nem alakit mindent es aztan megint egyutt leszunk..:(

Mit tegyek ?

2009. nov. 16. 15:26
 5/8 anonim ***** válasza:

tuti nemvolt beléd szerelmes. ezt benézted kicsit.

ezért nemszabad az egekig magasztalni ezt a szüzesség dolgot, mert ilyenkor mindig 10szer annyira összetörnek.

2009. nov. 16. 15:27
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Már nem azért, de ha arról lenne szó, hogy kapok egy munkát külföldön ami megközelítőleg 1 milliós bevételt jelentene havonta, 2 dolog fordulhatna elő: vagy megpróbálnám kivinni a barátnőmet is, vagy otthagynám. Családot alapítani / barátnőt szerezni máshol is lehet - külföld csak példa volt-, de a megélhetés egy férfire igen nagy nyomást gyakorol.
2009. nov. 16. 15:49
 7/8 anonim ***** válasza:
Szóval az összes pénzét elverted?
2009. nov. 16. 16:19
 8/8 anonim ***** válasza:
fordítva hihetőbb lenne...
2009. nov. 16. 18:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!