Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek csak a pénzért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek csak a pénzért jár velem?

Figyelt kérdés
Ez az érzésem a barátnőmmel kapcsolatban. Ha elmegyünk valahová állandóan vetet velem valamit magának, mióta járunk én töltöm fel a telefonját (általában hetente). Ő pedig csak ünnepekkor vesz nekem bármit is. Nem várom én el tőle, hogy Ő halmozzon el engem, de szerintem azért ennyire nem kellene lehúznia engem. Hogy derítsem ki, hogy mi is a helyzet?

2011. okt. 29. 22:37
 1/10 anonim ***** válasza:
Eleve elkezdeni se kellett volna.
2011. okt. 29. 22:39
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a barátnőd elég anyagias kis...,én például sosem töltetném fel a telefonom a pasim pénzén...mondj neki nemet nyugodtan,hiszen nem azért vagy neki,hogy mindenféléket vegyél.Ha meg hisztizik,akkor megmondhatod neki,hogy viszlát...nem hiszem,hogy sokat veszítesz azzal,hogy már nem lesz a barátnőd,pont az ilyen csajok miatt hisznek a kihasznált pasik minden nőt anyagias pics@nak...
2011. okt. 29. 22:43
 3/10 anonim ***** válasza:
Hát öcsém, ez pénzlehúzás. Én az ilyen lányokat alapból kerülöm.
2011. okt. 29. 22:44
 4/10 anonim ***** válasza:
nomármost tisztázzuk az alapokat!!hogy szedted föl?nem úgy hogy kezdetben minden szír-sz@rt megvettél neki és napszaktól függetlenül beültetek valahova enni? mertha igen akkor elsősorban megszokásból csinálja
2011. okt. 29. 22:53
 5/10 anonim ***** válasza:
43%
ha cserében teljesíti az összes szexuális vágyad és főz meg takarít és van rá keretet,akkor ez egy teljesen jó biznisz.
2011. okt. 29. 22:59
 6/10 anonim ***** válasza:
Azért ez nem olyan nagy dolog hogy kérdező összes szexuális vágyát ki kéne elégítenie főznie mosnia takarítania cserébe... ha fizetné körmöst szolit fodrászt kozmetikust új ruhákat akkor esetleg de ez csak egy telo feltöltés aprópénz...
2011. okt. 29. 23:05
 7/10 anonim ***** válasza:
Egyszeru a dolog, egy darabig ne vegyel neki semmit, ne toltsd fel a telojat, es akkor majd meglatod, hogy melletted marad-e vagy sem.
2011. okt. 29. 23:22
 8/10 anonim ***** válasza:
Ne vegyél neki semmit egy ideig. Mond azt hogy le vagy égve most anyagilag.
2011. okt. 30. 08:32
 9/10 anonim ***** válasza:
Ha nem is dugod meg akkor elég nagy balfék vagy:D
2011. okt. 30. 09:26
 10/10 anonim válasza:
hát ezzel én nem igazán értenék egyet nekem is volt úgy hogy nem volt pénzem és megengedtem hogy párom töltse fel a kártyámat de utánna úgy csináltam hogy én töltöttem neki itt nem kell a teló töltésnél leragadni hiszen írta ha elmennek valahova akkor is minden kis dolgokat vetet meg magával mondjuk nálunk ilyen nem volt de a szitu is másabb mi 10éve vagyunk együtt a párommal és gyerek is van így már nyilván közös a kassza de régebben is így volt ha nekem kellett valami szívesen megvette de én viszont következő hónapban ugyanúgy álltam neki a dolgokat amit szeretett volna nálunk ez alap volt:)
2011. nov. 11. 12:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!