Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan felejtem el? El kell felejtenem, de nem tudom, hogyan.
Figyelt kérdés
Van egy fiú akit egy ismerősömön keresztül ismertem meg,de mi az nap összemelegedtünk,valamivel megfogott,és elvileg én is őt mivel nem él boldog párkapcsolatban.. Barátaitól hallom vissza,hogy már a barátnőjében is engem keres és a többi..De a srác fél,hogy mire lesz neki ereje és bátorsága,hogy szakítson a csajával addigra lesz nekem valakim.. Tudom nehéz egy kapcsolatból kilépni mert voltam ilyen helyzetben,de örökké nem várhatok,nem akarom magam feleslegen áltatni,hogy majd én meg ő együtt leszünk.. Mit tegyek,hogy elfelejtsem? 4 napja nem aludtam,nincs étvágyam,csak cigizek,még ha a suliban vagyok vagy ha a barátaimmal akkor is ő jár a fejemben...Régen éreztem ilyet..2013. nov. 6. 23:32
1/12 A kérdező kommentje:
Valamit tennem kell mert én nem bírnék még ki heteket,vagy hónapokat,hogy szenvedek, ez nem csacska angyal..
2013. nov. 6. 23:36
2/12 anonim válasza:
ezt vele kell megbeszélned hogy, mielőbb lépjen.
3/12 A kérdező kommentje:
Mondtam neki, hogy örökké nem fogok várni,akárhogy dönt elfogadom de időben mondja meg,hogy mi van..
2013. nov. 6. 23:39
4/12 anonim válasza:
ha meg nem lép ki a kapcsolatból felesleges rá várnod.
és idővel el tudod felejteni
6/12 A kérdező kommentje:
Még csak 4napja..
2013. nov. 6. 23:40
7/12 anonim válasza:
Hát ez akkora baromság!
Fiatal vagy! Éld már az életed ne hogy már ez az idiótára várj. Ha nem lenne boldog mellette akkor már ott hagyta volna! Feleslegesen áltatod magad! Csak kell neki egy pótlék ha már nem lesz a barátnője és te rögtön ott leszel neki!
8/12 anonim válasza:
4 nap???
Hát ne hari de te hülye vagy XD
9/12 A kérdező kommentje:
Nem tudom.. Én is voltam ilyen helyzetbe, féltem kilépni hiába volt rossz a kapcsolat, és hiába voltam tiszta ideg mindennap... De végül megtettem...
2013. nov. 6. 23:45
10/12 anonim válasza:
De amit az előtt írtam azt vedd úgy h nem írtam!
4 nap? nem bírsz várni? mi lesz négy nap alatt elvesz valaki feleségül?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!