Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ez, mikor felejtem már el?
Figyelt kérdés
Nagyon hiányzik az exem. Én szakítottam vele, mert nagyon szemét volt velem. Ezt most inkább nem részletezném, a lényeg, hogy szerelmes voltam mikor megszakítottam mindenféle kapcsolatot vele, de muszáj volt. Ennek már lassacskán fél éve. Tudom, hogy már nem lehet semmi köztünk, nem is akarok, de nagyon hiányzik!2013. febr. 11. 18:39
1/2 anonim válasza:
Amikor nem is várod,akkor jön majd más.Egy új kapcsolat segít majd felejteni.Gondolom,Neked tulajdonképpen maga a szerelem,és a gyengédség hiányzik,amiben már régóta nem volt részed.Ezen lehet segíteni,ha eljön az ideje,nyitott szemmel jársz,és olyan helyekre,ahol ismerkedni lehet,bele fogsz botlani a Neked való emberbe.Csak türelem!
2/2 A kérdező kommentje:
Igen, igazad van. Csak nem értem miért érzem azt, hogy kellene nekem, miközben a hátam közepére sem kívánnám már...
2013. febr. 11. 18:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!