Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor felejtem el?
Lassan egy hónapja szakított velem a barátnőm.Azóta nem beszélünk sehol, semmilyen formában sem.Én viszont szívesen beszélgetnék vele úgy érzem.Sokszor eszembe jut és még mindig szeretem.Mennyi idő kell hogy ezt elfelejtsem illetve
szakítás után ti kerestétek valamikor a régi párotokat?
Engem 2 hete dobott a csajom és már van új fiúja és én is szeretem még nagyon,akár szerelemmel is :(
Megbeszéltük,hogy barátok maradunk de én megkértem,hogy egy jóidőre felejtsük el egymást mert ha találkoznánk nem tudnék kiszeretni belőle.
Megoldás ha új barátnőd lesz,ha nem lesz akkor úgyse fogod tudni kiverni a fejedből ...
Én még szeretem és hiányzik nagyon a cuki feje ,a padlon voltam,kikészültem a szakítás miatt de most már valamivel jobb,de most is rossz nagyonnagyon :(
Ma beiratkoztam kondiba,naponta fogok eddzeni keményen az feledteti velem a volt barátnőm.
Megpróbálok becsajozni de amíg szerelmes vagyok addig nehéz lesz és én is félek,hogy mennyi idő lesz mire elfelejtem,csak gondolj bele,hogy mikor már jártunk is volt új fiúja a barinőmnek,nem csókoloztak,szexeltek de már ismerkedtek aztán kidobott és összejött a fiuval :(
Nehéz de valahogy csak sikerülni fog nekem is és neked is
Valahogy próbálj új lányt szerezni :) mert különben nagyon nehéz lesz :(
Igencsak hasonló a történetünk,nálunk is ugyanez volt hogy képbe jött új srác stb.
én is pont gyúráson gondolkodtam hogy az majd segít meg a hasznomra válik.akkor neked is sok sikert a továbblépésben :)
Ugyanez történt velem is. Kb egy hónapja szakítottunk, de 1 hét után új pasija lett, amiről én nem is tudtam. Ráadásul még hitegetett is, hogy újra összejövünk. Azóta újra rendszeresen edzek és ha rossz kedvem lesz, vagy rám jön a depresszió leugrók a terembe és "kigyúrom" magamból a feszültséget :).
Én megszakítottam vele a kapcsolatot, pedig ő a barátom akart maradni, de ezzel csak még jobban kínzott.
Szerintem ha nem foglalkozol vele egy hónapig és másra koncentrálsz akkor sokkal könnyebb lesz.
Csak akkor vedd fel vele újra a kapcsolatot, ha már neked is új partnered van és boldog vagy :)
Kitartást neked is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!