Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor felejtem el?
Lassan egy hónapja szakított velem a barátnőm.Azóta nem beszélünk sehol, semmilyen formában sem.Én viszont szívesen beszélgetnék vele úgy érzem.Sokszor eszembe jut és még mindig szeretem.Mennyi idő kell hogy ezt elfelejtsem illetve
szakítás után ti kerestétek valamikor a régi párotokat?
Durva pont ugyanez van nálam is amit ti leírtatok :))
Annyira kis édipofa volt és annyit nevettünk egymással egymáson :))
A legjobb lelki társam volt még mikor nem jártunk is :))
1 hét járás után olyan volt mintha 10 éve ismertük volna egymást :))
Alig várom már azt a pillanatot mikor elmúlik bennem minden és lesz új barátnőm akit szeretek és belé esek szerelmesül :))
És akkor újra találkozhatok majd vele mint egy barát,de jó lesz felhívni,hogy szia emlékezz rám,megígértem ha minden rendben lesz felfoglak hívni mert te nekem sokat jelentettél és barátként nagyon megszeretnélek tartani :)
Nagy egymás nyakába ugrás lesz van egy olyan érzésem :))
Én nem kerestem és sokkal jobb ez így. Egyébként 1 hónap még nagyon kis idő, hogy túllépj valakin, nekem beletelt vagy fél évbe, mire azt mondtam, hogy újra embernek kezdem érezni magam, nem egy kétségbeesett, gyűlölködő, nyomorék zombinak.
26 N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!