Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor felejtem el?

Figyelt kérdés

Lassan egy hónapja szakított velem a barátnőm.Azóta nem beszélünk sehol, semmilyen formában sem.Én viszont szívesen beszélgetnék vele úgy érzem.Sokszor eszembe jut és még mindig szeretem.Mennyi idő kell hogy ezt elfelejtsem illetve

szakítás után ti kerestétek valamikor a régi párotokat?

2012. jan. 11. 23:22
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Durva pont ugyanez van nálam is amit ti leírtatok :))

Annyira kis édipofa volt és annyit nevettünk egymással egymáson :))

A legjobb lelki társam volt még mikor nem jártunk is :))

1 hét járás után olyan volt mintha 10 éve ismertük volna egymást :))

Alig várom már azt a pillanatot mikor elmúlik bennem minden és lesz új barátnőm akit szeretek és belé esek szerelmesül :))

És akkor újra találkozhatok majd vele mint egy barát,de jó lesz felhívni,hogy szia emlékezz rám,megígértem ha minden rendben lesz felfoglak hívni mert te nekem sokat jelentettél és barátként nagyon megszeretnélek tartani :)

Nagy egymás nyakába ugrás lesz van egy olyan érzésem :))

2012. jan. 12. 22:41
 12/14 A kérdező kommentje:
azért érzed így mert még szereted, de a valóságban ha lesz új barátnőd majd vele is átéled ezeket a dolgokat és a régi majd nem fog számítani akkor már legalábbis szerintem.
2012. jan. 12. 23:23
 13/14 anonim ***** válasza:

Én nem kerestem és sokkal jobb ez így. Egyébként 1 hónap még nagyon kis idő, hogy túllépj valakin, nekem beletelt vagy fél évbe, mire azt mondtam, hogy újra embernek kezdem érezni magam, nem egy kétségbeesett, gyűlölködő, nyomorék zombinak.

26 N

2012. jan. 13. 19:59
 14/14 A kérdező kommentje:
ahogy elnézem nekem is kell majd annyi idő, mert nálam is ez a gyűlölködés dolog dominál még sajnos.
2012. jan. 13. 23:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!