Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan felejtem el a szerelmemet?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan felejtem el a szerelmemet?

Figyelt kérdés
Nagyon szeretem de nem bírom elfelejteni. Hogyan felejtsem el?
2013. jún. 28. 23:07
 1/6 anonim ***** válasza:
miért akarod elfelejteni?
2013. jún. 28. 23:08
 2/6 A kérdező kommentje:

Mert ő csak fájdalmat okoz.

Mindig kibeszél.

Utál.

Nincs esélyem nála.

2013. jún. 28. 23:10
 3/6 anonim ***** válasza:

pasi? suliba jártok még?

mert ennek tényleg az a legjobb módja, ha megszakítasz vele minden kapcsolatot, ha tényleg el akarod felejteni

nem nézegeted az adatlapját

kimozdulsz otthonról, eljárkálsz a barátokkal, sétálgatni, koncertre, stb.

a lényeg, hogy tereld el a figyelmed, ha meg eszedbe jut, akkor gondold végig, hogy miért is fontos, hogy elfelejtsd, hogy ne kelljen tovább szenvedned, és hogy esélyt adhass valakinek, aki egyszer téged is viszont szeretni fog

2013. jún. 28. 23:14
 4/6 A kérdező kommentje:
Egy suliba járunk.
2013. jún. 28. 23:17
 5/6 anonim ***** válasza:
akkor nehéz lesz, de próbál meg ne vele foglalkozni
2013. jún. 28. 23:28
 6/6 anonim válasza:
Élvezz az arcára. szerintem....
2013. jún. 28. 23:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!