Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan felejtem el a szerelmemet?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan felejtem el a szerelmemet?

Figyelt kérdés
Nagyon szeretem de nem bírom elfelejteni. Hogyan felejtsem el?
2013. jún. 28. 23:30
 1/5 anonim ***** válasza:

Idő!

Ha meg ez sem segít, akkor ez van ...! :(

2013. jún. 28. 23:32
 2/5 anonim ***** válasza:
Lesz másik szerelem, és az feledteti veled. Ha szerencséd van.
2013. jún. 28. 23:35
 3/5 anonim válasza:
élvezz az arcára. szerintem
2013. jún. 28. 23:35
 4/5 anonim ***** válasza:
miért kell hatszor kiírni ?
2013. jún. 28. 23:55
 5/5 anonim válasza:

Én se bírom elfelejteni, szóval tudom mit érzel már 1 éve csak ő kell.

Az érzéseid nem fognak tompulni ha IGAZÁN szeretted. 2-3 év és még minidg azt hiszed csak őt szereted. Szóval egyszerűen nem tudod felejteni.

Ez csak akkor fog menni, ha találsz egy másiik olyan embert, akivel minidg nevetsz, és megnevettted, a csókja elámít, a közelében megdobban a szíved, min anno vele.

Ha megtalálod ezt az embert, a másik ember után tompulni fognka az érzéseid. De sose szűnnek meg (ismételném: ha igazán szeretted). Ha felbukkan a régi ujra felmegy a pulzusod, de ez igy is fog maradni. Az új el fogja törölni a régi emlékeket és újakat szültet majd, de sose tudja majd kitörölni az előző nagy szerelmet. Csak fakítnai tudja.

Persze emelett lehetsz boldog az újjal, sőt lehetsz boldogabb is!

Hidd el, tudom miről bezsélek...

Nem csak vakon tapogatozok, hogy még ilyen nem is volt velem.

2013. jún. 30. 14:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!