Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen? Miért csinálja ezt?!
Ugy gondoltam ismerem a barátnömet. Öszintének tudtam, szokimondonak. És most ez a kép összeomlott...és nem csak bennem. 3ismerösével beszélgettem, mindegyikröl más sztorikat hallottam vissza, és egyik sem tükrözte a valoságot. Ráadásul, msn-jében kirakta szemüzihez pesti hawer?!-ja blogját...ill worldpress-jét és abban a pasi (aki sztem szereti) olyan dolgokat ir, amik elolvasásátol elfogott a hányinger.
Extra: bnöm állitása szerint utál telefonálni. engem egyszer sem hivott fel, smst is néha küld, "ha van pénz teloján". Ellenben mitolvastam a gyerek blogjában: több mint egy orát beszéltek telon...és barátnöm hivta fel.
Kérlek ne minösitsétek a barátnömet, nem azt szeretném válaszban olvasni, hanem azt hogy mondjátok meg miért ilyen miért mondja azt hogy szeret miközben ez van?! Holnap valoszinüleg szakitunk, nehezen fogom viselni, de kezdek beletörödni. Ez igy nem mehet. De attol még tudni szeretném a kérdéseimre a választ. Amit tölle sajnos ugysem tudokmeg. Kérlek irjátok le mit gondoltok.

Öcsém. Szerintem térj vissza a valóéletbe a netes világból.
Ismerkedj élőben.

Köszi az értelmes válaszokat >.<
Bocs, de nem neten ismerkedem. A kapcsolattal már azis bajvolt hgoy kb hetente 1 orára láttam:S
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!