Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bele szerettem egy idősebb férfiba, akinek családja van. Mit tegyek?
Én ugyanilyen naiv voltam annak idején kb. ilyen idősen, mint te. Tetszett nagyon, hogy volt egy buszsofőr, aki odáig van értem, folyton azzal a busszal mentem, sokat beszélgettünk. Közöttünk kb 6-7 év lehetett. Ez elég sokáig húzódott, aztán amikor engem is parkolóba vitt, elszállt az addigi bátorságom és amikor hozzám ért, undorítónak tartottam őt is és magamat is. Volt gyereke meg felesége is.
Szerencsére rádöbbentem mennyire naiv voltam és csak élveztem hogy tetszem neki, de amikor tettlegességig fajult volna, visszatáncoltam.
Csak szólok, hogy te is nagyon - nagyon naiv vagy és tudom, neked is tetszik, hogy odáig van érted, de csak egyet akar. Inkább keresgélj a saját korosztályodban, akinek nincs családja. Nem éri meg és gusztustalan dolog!!!
28L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!