Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Bele szerettem egy idősebb nőbe!?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bele szerettem egy idősebb nőbe!?

Figyelt kérdés

Én 21 vagyok és ő pedig 28.

Sokat vagyunk együtt mivel én mezőgazdasággal foglalkozok és ő az egyik munkás.(napszámos, persze nem ez a munkája csak délutánonkét).

Én mikor végeztem a gépekkel,akkor beszoktam segíteni nekik,mivel nem csak ő van.Nagyon kedves és szép nő szóval minden adott.Ma volt az utol krumpli szedés,és ez alkalomból mindenkit áthívtam hozzánk meginni egy pálinkát..Nem kezdeti fellángolás mert ma bizonyosodott meg bennem,hogy szeretem.Már rég tetszett..Szerintem ő is szeret velem lenni,mert már alapból rég ismerjük egymást,sokat beszélgetünk már akkor is..

Nem tudom mit csináljak, álljak oda elé és megkérdezni,hogy van e kedve eljönni valahová este?

Tanácstalan vagyok.

2012. szept. 1. 21:31
 1/8 A kérdező kommentje:
hozzám*
2012. szept. 1. 21:31
 2/8 anonim ***** válasza:

Miért olyan nehéz ezt megkérdezni?Ez az első,akkor megértem.

Kapd el a szalmabálában:)

2012. szept. 1. 21:33
 3/8 A kérdező kommentje:

Nem tanyán élek :)

De aranyos vagy!:)

2012. szept. 1. 21:35
 4/8 anonim ***** válasza:

"aranyos" ? biztos hogy fiú vagy?

ahol szántás van ott tuti van szalma is,ha nincs keress:)

ha pálinka van akkor a nehezén már túl is vagy:)

2012. szept. 1. 21:38
 5/8 anonim ***** válasza:
Ne törődj a korotokkal!
2012. szept. 1. 21:41
 6/8 A kérdező kommentje:

Fiú vagyok ..Fiúk ilyet nem is mondhatnak?

Nem tudom,de nálam csak sátor van a dinnyének meg krumpli..

Gépeknek kell a hely nem pedig a szalmának..

2012. szept. 1. 21:41
 7/8 A kérdező kommentje:

A kor szerintem nem számít..

kicsit tapasztalatlan vagyok még ilyen téren..

2012. szept. 1. 21:42
 8/8 anonim ***** válasza:
Csináljátok traktoron!
2012. szept. 1. 22:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!