Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikolalaszlo kérdése:
Szerintetek baj, ha van egy 1 lány és 1 srác, és a lány
idősebb 5 évvel?
Figyelt kérdés
A srác 16, a lány 21. Találkozásnál totál jól elvoltunk. Körbejártuk a Margitszigetet, nagyon jókat beszélgettünk, sokat hülyéskedtünk.
Reggel 10-től délután 4-ig együtt voltunk, és összevissza puszilgattam, ő is puszilgatta az arcomat és a nyakamat, megölelhettem és fogtuk egymás kezét. és.. akkor kezdtem azt érezni, hogy totál belezúgtam.. Persze előtte is ismertük már egymást.. Soha senkivel nem tudtam ennyit beszélni.. Szinte minden témában órákig dumálgatunk.. Rengeteget hülyéskedünk.. És mikor az Ő kezét fogom meg, vagy mikor Őt ölelem meg, az más, mint mikor mást ölelgettem.. és átkarolni egyszerűen csodálatos dolog, mert viszonozza, és áááh, megőrjít. Kinézetre nem tűnik idősebbnek, max. csak 1 évvel.. Én 169cm vagyok, Ő meg 162körül, és arcra sem tűnik 21 évesnek.
Szerintem nem baj. A nők egyébként is tovább élnek, ebből a szempontból az lenne ideális, ha ők lennének idősebbek egy kapcsolatban. Ha mindketten hasonló érettségi szinten álltok, és jól érzitek magatokat egymással, miért ne? Arra viszont készülj fel, hogy mindenki rólatok pletykál majd. :)
2012. aug. 27. 23:32
4/13 anonim válasza:
A lány a 162 cm, szerintem ez egy átlagos magasság.
2012. aug. 27. 23:34
5/13 anonim válasza:
szerintem legyen idősebb a srác, de ha szereted, és ő is, miért kell ezen rágódni? sz*rd le másokat hogy mit gondolnak, legyetek boldogok, a ti döntésetek! a haverok majd csak lesni fognak h milyen szerencsés vagy lehet a csajnak lesz picit kellemetlenebb a barátnői miatt, de ha megmutatod hogy nem vagy kisfiú, ez a probléma is ki lesz pipálva.
2012. aug. 27. 23:35
6/13 anonim válasza:
Miért lenne baj? Az élet értelme a boldogság megtalálása, elérése. Ne foglalkozz semmivel, ha nem azért csinálja, hogy utána menőzzön a haveroknak, hogy idősebb csajjal volt, áldásomat adom rátok. Bárcsak sokan így gondolkodnának, hogy a számok nem szabhatnak határt abban, hogy jól érezzük magunk és boldognak, teljesen érezzük az életet. :)
2012. aug. 27. 23:35
7/13 anonim válasza:
a középső részt ne nézd, mert hanyag voltam és félreértettem. De a mondandóm lényegét értsd, ez a lényeg. :)
2012. aug. 27. 23:37
8/13 anonim válasza:
23:32
A nők nem élnek tovább. Ha ugyanúgy él a férfi mint a nő, akkor ugyanakkor halnak meg. (A férfiak egy része veszélyesebb/károsabb életmódot folytat. Ők halnak meg hamarabb.)
2012. aug. 28. 01:11
9/13 anonim válasza:
Ha a férfiak halnak meg hamarabb, akkor a nők élnek tovább. :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!