Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek baj, ha van egy 1...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikolalaszlo kérdése:

Szerintetek baj, ha van egy 1 lány és 1 srác, és a lány idősebb 5 évvel?

Figyelt kérdés

A srác 16, a lány 21. Találkozásnál totál jól elvoltunk. Körbejártuk a Margitszigetet, nagyon jókat beszélgettünk, sokat hülyéskedtünk.

Reggel 10-től délután 4-ig együtt voltunk, és összevissza puszilgattam, ő is puszilgatta az arcomat és a nyakamat, megölelhettem és fogtuk egymás kezét. és.. akkor kezdtem azt érezni, hogy totál belezúgtam.. Persze előtte is ismertük már egymást.. Soha senkivel nem tudtam ennyit beszélni.. Szinte minden témában órákig dumálgatunk.. Rengeteget hülyéskedünk.. És mikor az Ő kezét fogom meg, vagy mikor Őt ölelem meg, az más, mint mikor mást ölelgettem.. és átkarolni egyszerűen csodálatos dolog, mert viszonozza, és áááh, megőrjít. Kinézetre nem tűnik idősebbnek, max. csak 1 évvel.. Én 169cm vagyok, Ő meg 162körül, és arcra sem tűnik 21 évesnek.

2012. aug. 27. 23:26
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Én vagyok srác, barátaim.. Amúgy köszönöm szépen a sok tanácsot. Igen, ő 162cm, de ez tetszik, mivel én is és ő is emelt szinten foglalkozunk a biológiával, így értjük, hogy minél kisebb, annál jobbra formálható az alkat, és annál erősebb a csontozat és a bőr, mert nem nyúlik meg. Az érettségi szintünk szerintem ugyanakkora. Ha kell, tudunk nagyon komolyak lenni, de ha kell, akkor tudunk jókat nevetgélni, romantikázni, beszélgetni. Témát mindig találunk. Csak attól féltem, hogy a kor határt szabhat. De most már rájövök, hogy nem, hála nektek! Köszönöm!:)

Üdv: kérdező(Laci). F/16

2012. aug. 28. 14:35
 12/13 anonim ***** válasza:

09:44

Nem igaz, mert csak azok az emberek halnak meg hamarabb, akik károsan élnek. Ebből férfiakból van több.

2012. aug. 28. 23:32
 13/13 anonim ***** válasza:
mi volt azóta, összejöttetek, lefeküdtetek?
2012. szept. 16. 15:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!