Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Bele szerettem egy idősebb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bele szerettem egy idősebb férfiba, akinek családja van. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Az illető buszsofőr,39éves én pedig 16.Október 10.én elmentem vele a busszal egy parkolóba,ahol 40percet kellett várni a visszaindulásig,én ekkor már odaáig voltam érte...Mikor megálltunk ő kifordult az ülésből és elkezdett simogatni,úgy ért hozzám,ahogy még senki az előtt...gyengéd volt,tudta mi az amiben benne vagyok és mi az amit nem szeretnék,ha észre vette,hogy valami nem tetszik azt abba hagyta.Figyelmes volt...nem nyúlt intim részhez..körülbelül 5-10 percig csak simogatot utána pedig megcsókolt,ezek után mikor pár nappal később mentem vele megmondta,hogy kettőnk közt komolyabban nem lehet semmi,ezzel én tisztában is voltam...Megbeszéltük,hogy még találkozgatunk a buszon és jól érezzük magunkat egymás társaságában...mit tegyek??fejezzembe a kapcsolatot??

2013. nov. 5. 10:52
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
Ez vicc, ezzel nagyon leértékeled magad. Ha a 20+ évvel idősebb pasik vonzanak, akkor legalább pénzes, öltönyös menedzsert válassz. Egy buszsofőr az elég ciki :)
2013. nov. 5. 11:02
 12/25 anonim ***** válasza:

Kemény ez a munka, szét[zsab] az ideg

Buszsofőr vagyok, aztán mindenkit elviszek

Váltok ötösből kettesbe

Mit csinálsz a földön? Fáradt vagy...

2013. nov. 5. 11:03
 13/25 anonim ***** válasza:
#10: valóban, hiszen nem tudta. De ha folytatja vele a kapcsolatot, akkor a kiscsaj is ugyanúgy belerondít.
2013. nov. 5. 11:03
 14/25 anonim ***** válasza:

10

persze hogy hibás a férfi is, de legalább a kis csajnak legyen már esze(kétlem hogy van ezek után)

remélem szegény buszsofőrre rájön a cifra fosás

2013. nov. 5. 11:04
 15/25 anonim ***** válasza:
a kiscsaj 16 éves, ergó gyerek. a felelősség a sofőré kizárólagosan.
2013. nov. 5. 11:07
 16/25 anonim ***** válasza:

haha...

bezzeg arra elég érett és felelős hogy szétrakja a lábát egy ismeretlennek akit akkor ismert meg

akkor tudjon már gondolkodni is

vagy talán előbb tanul meg kufircolni mint gondolkodni?

hahaha..

2013. nov. 5. 11:10
 17/25 anonim ***** válasza:
azért mindenre nem kifogás hogy 16 éves
2013. nov. 5. 11:11
 18/25 anonim ***** válasza:
#15: láttál te már 16 évest? Alig 2 év múlva nagykorú. Azért ne állítsd be úgy, mint egy tudatlan hatéves kisgyereket!
2013. nov. 5. 11:11
 19/25 anonim ***** válasza:
Az apád lehetne, és családja is van. Semmiképp se folytasd vele a "kapcsolatot".
2013. nov. 5. 11:16
 20/25 anonim ***** válasza:
Nekem is volt ilyen ribi osztálytársam!
2013. nov. 5. 11:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!