Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bele szerettem egy idősebb férfiba, akinek családja van. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Az illető buszsofőr,39éves én pedig 16.Október 10.én elmentem vele a busszal egy parkolóba,ahol 40percet kellett várni a visszaindulásig,én ekkor már odaáig voltam érte...Mikor megálltunk ő kifordult az ülésből és elkezdett simogatni,úgy ért hozzám,ahogy még senki az előtt...gyengéd volt,tudta mi az amiben benne vagyok és mi az amit nem szeretnék,ha észre vette,hogy valami nem tetszik azt abba hagyta.Figyelmes volt...nem nyúlt intim részhez..körülbelül 5-10 percig csak simogatot utána pedig megcsókolt,ezek után mikor pár nappal később mentem vele megmondta,hogy kettőnk közt komolyabban nem lehet semmi,ezzel én tisztában is voltam...Megbeszéltük,hogy még találkozgatunk a buszon és jól érezzük magunkat egymás társaságában...mit tegyek??fejezzembe a kapcsolatot??2013. nov. 5. 10:52
2/25 anonim válasza:
Fejezd be bizony!Azonnal takarodj el onnan és le pofátlankodj bele más családok életébe!
3/25 anonim válasza:
ez vagy kamu vagy pedig te nagyon nagy ribi vagy
és a pedo buszsofőrt ki kellene rúgni a ge--be.
ha a múltkorit kirúgták azért mert pofán ba--ott 1 nőt mert majd alá ment akkor ezért ezt a mocskot börtönbe is lehetne bacni nem?
4/25 anonim válasza:
ne beszélj itt kapcsolatról mert nincs köztetek kapcsolat
ha tovább kínálgatod magad neki, semmivel sem leszel jobb mint egy ócska utcaszéli ribi, és még lehet hogy egy családot is szétdúlsz
5/25 anonim válasza:
Ha neked jó... én benne lennék :D
6/25 anonim válasza:
Semmit, fiatal vagy még, kinövöd. És persze igen, fejezd be a kapcsolatot mert majdhogynem háromszor olyan idős mint te.
9/25 anonim válasza:
Ha van egy kis eszed, befejezed vele.
Egyrészt milyen dolog már másnak a házasságába belerondítani?
Másrészt te nem fogsz neki többre kelleni, mint hogy hébe-hóba megdugjon. Persze, most még kedves, meg csókolgat, de hidd el, 1-2 hét, és már nem a nyelve, hanem a farka lesz a szádban.
10/25 anonim válasza:
mondjuk azokat az embereket akik itt írják szerencsétlen kiscsajnak, hogy "milyen dolog a házasságba belerondítani", tájékoztatnám, hogy a házasságába a buszsofőr rondított bele, nem a kiscsaj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!