Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Átlagos lányok! Mikor jöttetek rá, hogy valószínű, hogy nektek nem kaphatjátok meg a nagyon helyes srácokat?
Épp ezen gondolkodtam a múltkor... ha hosszútávra nem is, de az esetek nagy százalékában megkaptam, aki érdekelt (most a különösen helyes, népszerű fiúkat nézve). Pedig szerintem sokkal inkább átlagos vagyok, fura.
19/L
Én remekül tudom ezt kezelni. Hozzászoktam hogy az élet nem arról szól, hogy megkapjuk amire vágyunk.
"Ha nem lehet úgy ahogy akarom, akkor úgy akarom ahogy lehet". Én ugyanúgy ha nem jobbat tudok szeretni egy rondább srácot is!! Szóval semmiféle hiányérzetem nincs ebből. Ahogy abból sincs, hogy Mercedes helyett Ladával járok :D De pl nekem Mercedes nem is kéne. Na ilyenkor mi van?? Nekem ez az élet a jó, ha elit lennék leggazdagabb plázamaca akkor se biztos, hogy élvezném azt az életet. Lehet, hogy ide vágynék ahol most vagyok.
Nem kaphatjuk meg a legjobb dolgokat de ez nem feltétlenül baj. Az a baj amikor valaki csak arra vágyik és a kevesebb már nem is jó neki. Be kell érni azzal amit kapsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!