Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lenne a helyes?

Figyelt kérdés
Tegnapelőtt szakított velem a barátom, 4 év után, de egy piti kis dologból hatalmas veszekedés lett, én voltam a hibás, de beismertem és bocsánatot kértem. De ő meg csak annyit mondott hogy sok boldogságot mással. Tegnap bulizni voltam, folyton hívogatott, smseket küldözgetett, hogy hol vagyok, kivel, stb. Aztán rám írt ma is hogy kapcsolatban vagyok-e? (mert még nem vettem le a státuszom, de ő igen), mondtam neki hogy nem, nem vagyok, még kérdezgette hogy merre voltam, én pedig csak nagyon rövid válaszokat írtam neki (1-2 szót), aztán írtam neki hogy "na most megyek, szia" és kiléptem. Most nem lát, de láttam hogy kérdezte hogy "hova...?" utána meg azt hogy "ide?" (mármint hozzájuk). Én még nagyon szeretem őt, és szerintem ő is engem, az írásából meg a viselkedéséből lejön hogy féltékeny és hiányzok neki, csak ő büszkébb annál hogy ezt így megmondja. Szerintetek mit csináljak hogy kibéküljünk? Azt terveztem hogy ma csak este leszek fent max 1 órára, utána még 1-2 napig elfoglalt leszek és ha úgy látom akkor rákérdezek hogy most mit szeretne? Ez így oké?
2013. okt. 27. 14:34
 1/2 anonim ***** válasza:

Ahhoz büszkébb, hogy megmondja, de amúgy állandóan a seggedbe akar lenni, meg ellenőrizni minden percben, hogy mit csinálsz?

Miért kérdeznéd meg, hogy mit szeretne? Elmondja, ha akar valamit.

2013. okt. 27. 15:19
 2/2 A kérdező kommentje:

Úgy értem, hogy megkérdezném, hogy szeretné-e ha újra a barátnője lennék.

Rosszul érzem magam, mert miattam történt ez az egész és lehet nem tettem meg mindent hogy helyrehozzam.

Esetleg ha csak úgy meglepetésként átmennék hozzá?

2013. okt. 27. 15:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!