Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Helyes döntés volt?

Figyelt kérdés
A baratommal majdnem fel evig voltam egyutt es egy fel evig ismerkedtunk. Elejen jo volt minden max 2 honapig de jott a feltekenykedes pedig nem volt kire,nem jartam bulizni o neha igen de en meg is megbiztam benne.Huseges voltam igyekeztem alkalmazkodni hozza mert nagyon nehez eset amellett hogy tisztasag es rendmanias...Ettol is sokszor kiakadtam de hab a tortan az voot hogy kitalalt fejben dolgokat amikor epp nem egyutt voltunk hogy biztos pasizom ,nem vagyok otthon hogy megcsaltam.Mikor egyik alkalommal szakitottunk mert ha 10x akkor egyszer sem akkor az egykor elmentem szulinapo buliba es ott is telefonon fplyton zqklatott masnap reggelre 60nemfogadott hivas volt tole.Elmondott mindennek hogy biztos ketten du*nak bocsanat a szoert es azert nem veszem fel a telefont,nagyon csunyan beszelt rolam ilyenkor persze utqnja banja es masnap ugy csinal mintha semmi sem tortent volna.Edes vagyok kesves meg aranyos....En nagyon szeretem ot es elv o is engem csak ngyon feltekeny.Sokszor szakitottunk mar es ez olyan hetkoznapinak szamitott neki mar a sokadikra is neki de en belefaradtam hogy mindig csak."bant" nem birok ugy egyutt lenni senkovel ha nem kapcsommeg a bizalmat hisz ez a kapcsolatok alapja.Bele faradtam a szenvedesbe h napokig sirok ha osszeveszunk.Multkor bevallotta h idaig kihasznalta a josagomat h mindig visszamentem hozza de hogy ezentul nem igy lesz.Annyi eselyr adtam mar nem egyet nem kettot es nem harmat.Osszekoltozesrol is szo esett de mikor nala vagyok es a parnat nem tehetem ugy ahogy nekem kenyelmes ha egyutt elnenk mi lenne? O 30 en.21 vagyok (L). Tegnap megzortent az h eljuzott az agyaig h tenyleg vege....Szeretem nagyon ezek ellenere is de nem birta mar a lelkem ezt a sok viszalyt mert egyszeruen megoldhatatlan max ideig oraig jo minden es kezdodik elorol.....Barcsak bizni tudott volna bennem.Ha ezen az egyen valtoztatna a tobbit tudnm kezelni.Borzaas ugy szakitani h szeretjuk egymast.Azt mondta lecsereli a szamat es torol mondenhonnan hogy tiszta lappal kezsjen.....Szomoru tortenet en vele kepzeltem el a jovomet :-( bocsanat ha van helyesirasi hiba csak telefonrol irok

#szakìtâs
2013. okt. 30. 05:12
 1/4 anonim ***** válasza:
ez az amikor az eszére hallgat valaki...ez esetben jól.
2013. okt. 30. 05:31
 2/4 anonim ***** válasza:
NAGYON JÓL döntöttél, csak tartsd is magad hozzá!!!
2013. okt. 30. 06:48
 3/4 anonim ***** válasza:
"Azt ette meg amit megfōzött.." Jól tetted, hogy kidobtad
2013. okt. 30. 07:16
 4/4 anonim ***** válasza:
Az én pasi is ezt csinálta aztán kiderült hogy pont ő csalt meg. Mindenki magából indul ki?! :) Jól tetted,hogy kidobtad. Ne fogadd vissza mert sajnos nem változik csak te fogsz többet szenvedni.
2013. okt. 30. 07:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!