Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogy kezelitek, hogy nincs párotok jó ideje és úgy néz ki, nem is lesz egy ideig?
Figyelt kérdés
Főleg olyanoktól kérdezném, akik nagyon szenvedélyes, erős érzelmű, dinamikus, olykor heves emberek. De mindenkitől. Mit csináltok, hogy ne fájjon annyira?
Kor és nem jöhet!
2013. nov. 4. 22:13
1/5 anonim válasza:
én még életemben nem szexeltem olyan vagyok amit leírtál hát nehezen.. pedig nem vagyok 1 rondaság
17/F
2/5 anonim válasza:
Mi az, hogy úgy néz ki, hogy nem is lesz egy ideig? Cölibátust fogadtál?
3/5 anonim válasza:
A leírás illik rám. Teljes mértékben. De a kérdésre is jó lenne válasz. A tippem az volna, hogy tereljük el mással a figyelmünket és kössük le másként az energiáink. Ha lehet. A viszonzatlan szerelemnél kevés rosszabb dolog van. :'(
22/F
4/5 anonim válasza:
Hát nagyon nehezen bírom már,az évek alatt eléggé megviselt a dolog,de nálam például a tanulás vagy valami mással foglalkozás sokat segít. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!