A ti férjetek, párotok is van úgy hogy napokig nem szól hozzátok? Hogy kezelitek?
Szüleim hasonlóképp vannak, ha kommunikálnak, az csak vita lehet, normális beszélgetés nem.
Én nem bírnék ilyen látszat-kapcsolatban élni. Elképzelhetetlen lenne, hogy a párommal mi így éljünk egymás mellett...
Nincs ilyen,még 1 nap se,nem birnám elviselni.
Ha probléma van,megbeszéljük mindig.
Másképp nem megy.
De volt ilyen pasim,képes volt napokig kerülni ha baja volt,nem volt hajlandó beszélgetni,csodálkozott amikor megszabadultam tőle.
Egy kapcsolat nem működik úgy a nem beszélgetünk mindenről.
Van úgy, hogy nincs beszédes kedvében. :) Ilyenkor békén hagyom, mert töri az agyát valamin, vagy munkahelyi gondok aggasztják. Ebbe úgy sem tudok beleszólni és nem is akarok. Ha akarja, úgyis elmeséli!
Ekkor jön elő az a verzió, hogy elmegyek kávézni barátnőkkel, bevásárolok, könyvet olvasok, elmegyek anyumhoz... Így mindenki nyugodtan teheti a dolgát, egymás zavarása nélkül! :)
Nálunk nincs ilyen, de nem neked kéne utána menni, pitizni, engesztelni, ha egyszer ő döntött úgy, hogy nem szól hozzád, ahelyett, hogy megbeszélné veled, ha valami nem tetszett neki. Ne te akard kezdeményezni a beszélgetést.
De nem is értem tényleg, ilyenkor hogy zajlik a mindennapi életetek? Hiszen muszáj egymáshoz szólni, pl. tévénézés közben. Hogy átkapcsolhatok-e, stb. Vagy miközben leültök vacsorázni. Vagy teljesen külön esztek ilyenkor? Nem tudom, ki főz nálatok, ugye általában a nők, tehát ha nálatok is így van, akkor én az ilyen időszakaiban, mikor nem hajlandó megszólalni, biztos, hogy nem főznék neki, csak magamnak.
Nálunk nincs ilyen, mert annyira nyugodt és magába zárkózó, hogy nem igazán tudja " felkapni a vizet". Viszont az alap kérdésre válaszolva, mert olyan bizony van h tulajdonképpen nem szól hozzám 1-2 napig..
a természetéből fakadóan, én nem mindig tűröm jól, de beszélek én helyette, arra azért 2 szóval reagál...de önmagától nem szólalna meg azon kívül, hogy kérek-e én is teát...
Én sem tudnám mit tegyek, az biztos, hogy nem könyörögnék, nem alázkodnék meg, szerintem az baj, ha a problémákat nem tudjátok megbeszélni, mert önmaguktól nem oldódnak meg
mennyi ideje vagytok egy pár? együtt éltek?
szerintem ha már jó ideje, akkor tudhatná a párod, hogy mi az amire fel kellene kapnia veled szemben, és mi az amire nem....
A páromnak voltak ilyen próbálkozásai. Hogy ő "büntet" engem ezzel, mert pl. nem húztam el a függönyt, és őt ez zavarja.
Én meg erre közöltem vele, hogy ez érzelmi zsarolás,ráadásul a csúnyábbik fajtából, úgyhogy legyen szíves abbahagyni, mert nem akarok egy zsarolóval élni.
Nem is kellett túl sok idő, és leszokott róla.
direkt nem szól? Hát próbáld meg, hogy nem veszed a szívedre, vagy legalábbis mutasd, hogy nem érdekel, akkor abbahagyja.
Enyém eleve nem beszél sokat, fel sem tűnne neki, ha én mérgemben nem szólnék hozzá :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!