Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
5. honapfordulonk lesz 6-an, mit vegyek a baratombak? 15/l
Figyelt kérdés
valami jo kis otletet, ami feldobna es orok emlek maradna mindkettonknek:)2013. nov. 4. 21:16
1/9 anonim válasza:
Harisnya tartó + fűző. Persze magadon :)
2/9 A kérdező kommentje:
hat azt gondoltam, hogy kicsit 'kioltozok az agyba'.. de arra csak hetvegen lesz idonk:(
2013. nov. 4. 21:20
3/9 tevetke válasza:
"Harisnya tartó + fűző. Persze magadon :)"
15évesen??
4/9 A kérdező kommentje:
ha nekem van hozza kedvem, meg alakom, akkor miert ne?
es elirtam 16 vagyok, nemsokara 17:)
2013. nov. 4. 21:23
5/9 anonim válasza:
nem kell minden hónapot megünnepelni, látszik gyerekek vagytok még
6/9 A kérdező kommentje:
hat orulunk egymasnak!:))
regota egymasra vagyunk mar.. csak sokan kozenk alltak, igy most minden percet egyutt toltunk
2013. nov. 4. 21:32
7/9 anonim válasza:
Lepd meg azzal hogy ékezettel írsz(minket is)!! Figyeld az arcán a csodálkozás és a meglepetés jeleit:))Hidd el nagyon örülni fog!! Soha szebb ajándék mint megérteni a másikat,kezdő lépésnek jó lesz ez is.
8/9 anonim válasza:
Az 5. hónapot nem kell megünnepelni, talán amikor 3 évesek lesztek, akkor van mit ünnepelni:P
Ez lett a divat?
9/9 A kérdező kommentje:
telefonrol gyorsabb igy irni. facebookom nincs, telefonalunk es ugy beszeljuk meg a talalkozast:)
nem divat, de nem minden honapot unneplunk
2013. nov. 5. 22:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!