Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Holnap lesz a barátnőmmel a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Holnap lesz a barátnőmmel a hónapfordulónk. Vagy csak mit tanácsoltok egy átlagos napra?

Figyelt kérdés

1 év 1 hónap.

Mivel tudnám feldobni egy kicsit ezt a napot?

Ha nem is lenne évforduló akkor is jó lenne valami ötlet,nehogy ellaposodjon a kapcsolat,emellett ma is sokat veszekedtünk.

Egyszerű ötlet jó lenne.

Ti mit szoktatok csinálni ilyenkor?

Séta?vagy vesztek valamit neki?

Ő 16 éves l

Én 18

2010. nov. 2. 23:18
 1/10 anonim ***** válasza:

Szerintem azzal amivel a hétfordulót vagy a napfordulót.

Hónapforduló, pff...

2010. nov. 2. 23:23
 2/10 Moszuke ***** válasza:

hívd át hozzád nap végén, és gyertyafényes házi vacsora?:D főzzé valami mezei kaját.. nem az ízét fogja nézni hanem a hangulatot és a szándékot... és ha szar az íze, odaégett, híg, nyers, legalább van min röhögni:D

és az oltás ott van hogy mivel nap végén csinálod ezért azt hiszi kiment a fejedből..:D csak aztán nehogy galiba legyen belőle:)

3/10 anonim ***** válasza:
jólbeszélsz :D
 4/10 Moszuke ***** válasza:

öhm ja.. amúgy az elsővel egyetértek..

a hónap forduló esetleg akkor jó amikor első hónapotok van.. nem a 13.ik

aztán már nem kéne szerintem o.0..

mi régen az első hetet, aztán első hónapot néztük. aztán már csak évente kell szerintem. persze ez egyén függő:O kedveskedni bármikor lehet.

ennyi

2010. nov. 2. 23:25
 5/10 anonim ***** válasza:

én örülök ha az évforduló napja eszembe jut nemhogy hónap :D... ennek amugyis kicsit olyan szaga van mintha nemhinnétek hogy sokáig lesztek együtt... vagy ha már 3 évesek vagytok akkoris hónapfordulóztók ?:/ sztem nem :S

mi 2,5 év vagyunk együtt... a "2. év napját" elfelejtettük mind a ketten :D

18/L

2010. nov. 2. 23:26
 6/10 A kérdező kommentje:
Azért hangsúlyoztam ki,mivel szakítás szélén állunk már pár napja,szóval most,igen ezek az apró dolgok is fontosak nekem.
2010. nov. 2. 23:29
 7/10 anonim ***** válasza:

jaaa....

értem

akkor várj gondolkodok én hogy csinálnám :D

2010. nov. 2. 23:31
 8/10 anonim ***** válasza:
hát szerintem rendelnék pizzát, gyertyákat gyujtanék , füstölőt is meg minden, letöltenék ...öööö kivennék a tékából ;) egy jokis filmet, meg elborozgatnánk a film közbe :)
2010. nov. 2. 23:38
 9/10 A kérdező kommentje:

Filmes borozgatós dolog nem is rossz.

Köszi szépen:D

2010. nov. 2. 23:39
 10/10 anonim ***** válasza:
szivesen :D mi ezt csináltuk halloweenkor :D
2010. nov. 2. 23:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!