Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek miért van az, hogy soha nem jut eszébe magától a páromnak a hónapfordulónk?
Még csak 5 hónaposak vagyunk és a páromnak soha nem jut eszébe a hónapfordulónk magától. Az előző párom minden hónapban vett nekem virágot.
L/18
Igazából a férfiak ilyenek.
Nekik nagyon nehéz megjegyezni a születésnapokat is, nemhogymég hónapfordulókat.
Fogadd el. Ettől még nem rossz ember.
Hidd el, hogy a legtöbb srácnál ez ugyanígy van.
Hónapforduló?:D Akkor kezdj el aggódni, ha a házassági évfordulótokat felejti el:) Nyugi már :D
L
Sztem is hülyeség a hónapforduló..
Amugy én lány vagyok, de én is rendre elfelejtem a fordulókat, szülinapokat, sokszor még a sajátomat is..Akármennyire is irom be naptárba , valahogy mindig kimegy a fejemből..De ez messze nem azt jelenti, hogy nem szeretem a hozzátartozóimat..
Hát én rohadt nagy baromságnak tartom a hónapfordulót:D
Nekem az első pasim mindig szólt,hogy "mi van elfelejteted,hogy már 1 hónapja együtt vagyunk?"nagyon gáz. mindig ki ment a fejemből és nagyban kulázom le:D
ha szereted most nem az a fontos,hogy együtt vagytok?ne érdekeljen már ennyire,hogy mennyi ideje...pasik már csak ilyenek ettől ő még szeret.
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!