Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek miért van az,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek miért van az, hogy soha nem jut eszébe magától a páromnak a hónapfordulónk?

Figyelt kérdés

Még csak 5 hónaposak vagyunk és a páromnak soha nem jut eszébe a hónapfordulónk magától. Az előző párom minden hónapban vett nekem virágot.

L/18

2010. júl. 8. 12:03
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Az oké, hogy a legelső hónapfordúlóról az ember megemlékezik, de minden hónapban fölösleges. Nem az ajándékért és a virágért vagy vele. Én személy szerint jobban örülök a spontán virágnak, azt tudom, hogy azért kapom, mert eszébe jutott, hogy örülnék neki, nem azért, mert "kötelező" vennie havonta egyszer.

De ha neked ez nem jó, válassz olyan pasit, aki minden hónapban vesz virágot. Nem lesz könnyű dolgod.

Majd ha a névnapodat meg a szülinapodat felejti el, akkor parázhatsz.

2010. júl. 8. 12:51
 12/21 A kérdező kommentje:

12:34

Miért baj ez számodra? Mindenkinek mások a szokásai. Az egyik ilyen a másik olyan. Nem szoktam nagy felhajtást csinálni a számotokra baromságból, csak annyi, hogy legalább egy puszit és egy szeretleket kaphatnék. Ennyi.

2010. júl. 8. 13:17
 13/21 A kérdező kommentje:
Meg annyira nem is érdekel, csak kiváncsi voltam és ennyi.
2010. júl. 8. 13:18
 14/21 A kérdező kommentje:
Szóval azért kérdeztem csak, mert kiváncsi voltam, hogy ti szoktátok e tartani és nem azért, mert én olyan húdenagyon fontos dolgonak tartanám. Csak egyszeráen érdekelt. Nem kell ezért megszólni. Annak aki tényleg válaszolt a kérdésre köszönöm szépen.
2010. júl. 8. 13:20
 15/21 anonim ***** válasza:
Nem baj számomra csak nagyon nevetséges, hogy egy 18évesnek nagy dolog, hogy még 30napot kibírtak együtt. Ebben a korban már simán megszokottak a több éves kapcsolatok is, a hónapokkal senki sem foglalkozik. Ha meg teszem azt elvenne, akkor egész életedben hófordulóznál tovább, vagy mikor hagynád abba?
2010. júl. 8. 13:31
 16/21 A kérdező kommentje:
Nem, de én igy szoktam meg. A legelső párommal akivel egy évet voltunk együtt vele is tartottuk. A másodikkal akivel több mint 2 évig jártam vele is. Idáig csak most vele a 3. párommal nem és számomra furcsa volt.
2010. júl. 8. 13:37
 17/21 anonim ***** válasza:

kedves kérdező!

látom te a romantikus csop.-ba tartozol.és is tartottam a hónapfordulót,a 3.hónapig.de aztán leszoktam róla,mert mindig csak nekem volt eszembe.ne törődj senkivel,nem olyan nagy baj az hogy elfelejti.lehet azért nem számolja az együtt töltött időt,mert csak egyszerűen örül hogy vagy neki és más nem számit.már én is csak az éveset tartom meg.most lesz a 3.

2010. júl. 8. 14:07
 18/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a választ. :)
2010. júl. 8. 14:10
 19/21 anonim ***** válasza:
Szia, mi nem hónapfordulózunk, két okból: akármilyen édes dolog, vagy én felejtem el, vagy ő :D Mi inkább az évfordulór figyelünk, vagyis én :) Ő szerintem csak saccolni tudná, melyik napon jöttünk össze :) mondjuk nekem erről van egy pontos adatom, egy szerelmes vers miatt, úgyhogy bármikor vissza tudom nézni, és emlékeztetem Őt is, aztán egy üveg pezsgő vagy bor, virágcsokor, romantika satöbbi :) Szerintem ne agyalj ezen túl sokat. Lehet, hogy az előző barátod ezt jobban fejben tartotta, de van olyan pasi, akinek ez nem számít. És nem azért, mert nem szeret ugyanúgy, hanem mert egyszerűen ilyen a természete. Hidd el, az évfordulóra jobban fog emlékezni, de nem árt majd, ha előtt felveted a témát. Ha mégsem emlékszik, ne haragudj majd rá :) én sem akadok már ki rajta, szegény barátom kicsit amúgy is feledékeny :)
2010. júl. 8. 14:39
 20/21 A kérdező kommentje:
Köszi a választ. Megigérem, hogy nem fogok kiakadni. :D :)
2010. júl. 8. 14:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!