Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Baratombak legelso helyen mindig a szulei vannak?

Figyelt kérdés
Az van hgy allandoan azt teszi ami nekik megfelel. Most is veluk megy el vmerre holott eyutt is lehetnenk. Hivott magukkal de nekem mashoz lenne kedvem inkabb. De o megy veluk. mondtam neki h zavar azt.mondta ez nem igy van. a csaladjaert olni tudna szar h nem en vayok az elso
2013. jún. 6. 08:11
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Egy családot nem lehet pótolni.Természetes,hogy ők a legfontosabbak,Téged elveszíthet,de ők mindig ott lesznek neki,rájuk,míg élnek,számíthat.Ezzel nem azt mondom most,hogy Te nem vagy ugyanolyan fontos személy,de szerintem lehetne Benned egy kis megértés,tolerancia.Próbálj meg felnőni!
2013. jún. 6. 08:34
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Szerinted, ha te lelépsz esetleg, mi marad neki a családján kívül? Amíg nem vagy a felesége, vagy legalábbis hosszú távon barátjője, ne várd, hogy elhanyagolja őket miattad. Inkább örülnél, hogy nem egy csellengő kis k*csög, aki a haverjaival sörözik a kocsmában heti hét alkalommal, hanem a családjval is tölt néha időt, meg veled is.

Nem vagy te egy kicsit önző?

23L

2013. jún. 6. 08:36
 3/6 anonim ***** válasza:
Lehet még szégyenli is téged,hogy a barátnője nem tud rendesenírni....
2013. jún. 6. 09:00
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Azt várod, hogy te legyél a fontosabb? A családnál nincs fontosabb! Majd, ha ti is egy család lesztek, akkor első leszel, bár ha ilyen hisztis vagy, nem hiszem, hogy nagy jövőtök lenne.
2013. jún. 6. 09:28
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha elmentél volna velük, most együtt lehetnétek. Megszívtad. Így járnak a hisztis nők. Ha ezt sokáig csinálod, hamar vége lesz a kapcsolatodnak.
2013. jún. 6. 09:57
 6/6 anonim ***** válasza:
Én is ebben a helyzetben vagyok, de gondolj bele, ki ne szeretne egy családcentrikus pasit? Ami most zavar, az később áldás lesz, ha már te leszel a családja, lesznek gyerekeitek. Legyél kicsit előrelátó.:)
2013. jún. 6. 10:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!