Lanyok! Van olyan aki mar a legelso alkalommal (szuzzeseg elvesztesekor) is elvezte a szexet?
Figyelt kérdés
2013. márc. 17. 06:18
1/8 anonim válasza:
amikor elöször "beleültem", az picit fájt, utána helyet cseréltünk, és akkor már egész jó volt, de nem mentem el
szóval szép emlék marad (csak ami ezután jött, az nem :/)
2/8 anonim válasza:
igen, jól elő készitett be kel nedvesedni!
4/8 anonim válasza:
én igen de nem is 13-16 éves taknyosként szexeltem először
5/8 anonim válasza:
én nem igazán élveztem... de rossz sem volt.. hát szóval ittunk és kicsit becsiccsentettem... na meg ő is.. azóta egy éve együtt vagyunk.:)
16L
6/8 anonim válasza:
3. válaszoló ez csak természetes vagy hát sajnos most már nem :((
7/8 anonim válasza:
6-os most ezzel mi a gond? mondjuk azt elfelejtettem odaírni, hogy nem akkor jöttünk össze. 4 hónapja már együtt voltunk :)
8/8 anonim válasza:
elveztem, de nem elveztem el. bar egy kicsit jobbra szamitottam (nem.mintha nem lett volna jo)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!