Lányok, amikor első alkalommal szoptátok le a barátotokat megbeszéltétek előre vagy csak úgy alakult?
és a fiú 'segített' közben? (mondta, hogy hogy jó vagy hogy ne?) ilyesmi..?
köszi
Már előtte többször feljött a téma, mikor incselkedtünk egymással. Megígértem neki, hogy majd-majd.. De közben féltem is kicsit tőle, nehogy elrontsam, úgyhogy halogattam egy ideig. Végülis mikor elegendő önbizalmat gyűjtöttem hozzá, engedtem a kérésének
De ő különösebben nem mondott semmit sem közben. Néha felsóhajtott, és rövid időn belül elélvezett :D
Petting közben egyszer csak elindult lefelé, ő kezdte az orális kielégítésem, majd egy kis móka után én is rávetettem magam. Nem volt róla szó, csak úgy jött, de egyikünknek se volt ellenére ;)
Segíteni pedig nem segített, nincs rá szükség. Ha bizonytalan vagy, akkor mondhatod neki, hogy mondja, neki hogy jobb, vagy mit csinálj, de szerintem menni fog az magától is. Egy kis praktika: csinálj vákuumot a szádban közben..elsöprő siker :)
18L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!