Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Üdv! Most lesz jövőhét elején...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Üdv! Most lesz jövőhét elején a 6. hónapfordulónk. A kérdés az lenne, hogy mit vegyek neki?

Figyelt kérdés
Én rózsára, vagy csokira gondoltam, de várom az ötleteket, illetve, hogy szerintetek melyik lenne a legjobb. Előre is köszönöm a válaszokat!
2010. okt. 16. 12:59
 1/6 anonim ***** válasza:
A rózsa elhervad a csokit megeszi. Én mindíg maradandó ajándékot adok a páromnak. Vegyél egy bögrét amire egy közös képeteket rakatod. :-) Abból mindennap eszébe jut hogy mire is kapta azt a bögrét..
2010. okt. 16. 13:02
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszi! Már csak az a gond, hogy hétfőn lenne, szóval sietnem kell. Ne írassak rá esetleg valamit még a bögrére? Vagy photoshoppoljak valami szöveget a képre?
2010. okt. 16. 13:14
 3/6 anonim ***** válasza:
Én inkább valami közös programot csinálnék vele. Vidd el vacsorázni, menjetek el egy wellnes fürdőbe, vagy csak kirándulni valahova... Ezek mind mind olyan dolgok, amikbe nem kell anyagilag belerokkanni, még is együtt töltöttetek egy szép napot kettesben, és nem csak valami sablon ajándékkal lepted meg! 20/L
2010. okt. 16. 13:16
 4/6 anonim ***** válasza:

Esetleg a dátumot irasd rá amikor összejöttetek.

Annyi elég szerintem.

2010. okt. 16. 13:23
 5/6 A kérdező kommentje:

Hát ezzel a wellness dologgal csak egy gond van. Ami nem a pénz. Hanem az hogy 17 éves, és sokat tanul, szinte egész nap. Így a vacsi is kilőve. De azért köszönöm a válaszokat.

Így viszont marad a bögrés megoldás, kivéve ha kapok jobb ötletet valakitől.

2010. okt. 16. 13:47
 6/6 anonim ***** válasza:

Nem is hétköznapra gondoltam a közös programokról beszélve. Nem kell feltétlenül pont aznap megünnepelni azt a fél évet, ráér következő hétvégén is. Mondjuk nem tudom a barátnőd milyen, én egészen biztosan jobban örülnék egy szál virágnak, egy kártyával, hogy "velem tartasz hétvégén?" vagy valami hasonló, és utána meglepi lenne a hétvégi program, mint egy bögrének, vagy bármi másnak, de én én vagyok! :)

Ha feltétlenül ragaszkodsz a a tárgyi ajándékokhoz, akkor akár kispárnát is csináltathatsz. Közös képeket összerendezel valahogy, esetleg egy szép idézet, vagy valami kis emlék ami hatással volt a kapcsolatotokra, és kész. De vehetsz neki valami praktikus ajándékot is, amire tudod hogy mostanában nagyon vágyik!

2010. okt. 16. 13:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!