Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van ra esely, hogy megmentsuk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van ra esely, hogy megmentsuk vagy szakitsak?

Figyelt kérdés
Baratnommel ugymond 4 honapja vagyunk egyutt.Voltak veszekedesek mint minden kapcsolatban,azonban mindig titkolozik es,ha kerdek valamot azt mondja,hogy feltekeny vagyok es nem bizok benne.Szombaton megint osszevesztunk es most szunetelunk es szombaton is el volt menve valahova tegnap is,es ma is volt kint valakivel,nem mondta el,hogy kivel.Kerdeztem hogy a legjobb baratnojevel volt-e es mondta,hogy igen utanna elmosolyodott s mondta,hogy amugy nem...szerintetek meg lehet-e oldani vagy csak kihasznal es szakitsak.
2013. nov. 4. 20:30
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:
Nem vagyunk mi azon a szinten,hogy detektivre legyen szukseg:D minden esetre ha kibekulunk akkor ez az utolso eselye:D Es vagy el vele vagy eldobja,en tudni fogom h minden tolem telhetot megtettem:D
2013. nov. 4. 21:45
 22/24 anonim ***** válasza:
Igen.
2013. nov. 4. 22:57
 23/24 anonim ***** válasza:
Szerintem egy esélyt megérdemel, de csak azért, mert szereted. Úgy érzem, hogy bár szereted, érzed te is, hogy ez így nem lesz jó hosszútávon. Minden kapcsolatban vannak veszekedések, de meg kell tudni beszélni, különben semmi értelme együtt maradni a másikkal. Egy jó kapcsolatban kell az őszinteség. Kisebb füllentések ok, de szerintem amit a ez a lány csinál az olyan, mintha csak kihasználna, mint ahogyan te is írtad. Furcsa lány, de egy próbát tehetsz, csak ésszel is gondolkodj, ne a szíveddel (vagy mással).
2013. nov. 4. 23:09
 24/24 anonim ***** válasza:
#23-s vagyok: Egy igazi kapcsolatban, ha nincs bizalom, akkor semmit nem ér...
2013. nov. 4. 23:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!