Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítsak ezért? Nagyon nagy szükségem van a normális tanácsokra!
2 éve vagyunk együtt. a barátom szeret,imád és mindig mondja mennyire tökéletes vagyok neki. ma megkérdeztem,hogy ha lát az utcán egy jó nőt akkor fantáziál-e róla?(egyébként én sem vagyok egy csúfság...) és azt mondta,hogy biztos előfordult márt. és kérdeztem,hogy amióta együtt vagyunk azóta is?! azt mondta persze. ezen én kiakadtam és elkezdtem sírni, ordítani,hogy én mindent megteszek,hogy megfeleljek neki és meg másokon fantáziál.......
és akkor mondja,hogy jaj ő csak viccelt nem úgy gondolta, de elsőnek meg tök őszintének tűnt......
teljesen kiborultam. annyira fáj ez és főleg azért mert én a maximumnál is többet kihozok magamból pont azért,hogy ne fantáziáljon ha meglát egy jó nőt....
azt tudom,hogy soha sem csalt meg de ha állítása szerint neki én vagyok a legszebb a legjobb akkor miért vannak pajzán gondolatai egy vadidegennel? :((((
szakítsak vagy sem?
Ez most fáj valahol legbelül :D
Hány éves vagy?
Van egy szép, megfelelő kocsim. Ettől függetlenül, ha meglátok egy ferrarit, elképzelem, hogy milyen lehetne tövig nyomni neki.
Megszólitotta egyáltalán bármelyiket is? Kétlem. Igen, előfordul, hogy ránéz egy nőre, és belegondol, hogy milyen lehet. 2 éve veled van, és csak veled volt. Mit vársz, vegyen fel szemellenzőt is?
Inkább örülj neki, hogy veled van, és nem csal... ha emiatt kidobod, hülye vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!