Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szakítsak ezért? Nagyon nagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítsak ezért? Nagyon nagy szükségem van a normális tanácsokra!

Figyelt kérdés

2 éve vagyunk együtt. a barátom szeret,imád és mindig mondja mennyire tökéletes vagyok neki. ma megkérdeztem,hogy ha lát az utcán egy jó nőt akkor fantáziál-e róla?(egyébként én sem vagyok egy csúfság...) és azt mondta,hogy biztos előfordult márt. és kérdeztem,hogy amióta együtt vagyunk azóta is?! azt mondta persze. ezen én kiakadtam és elkezdtem sírni, ordítani,hogy én mindent megteszek,hogy megfeleljek neki és meg másokon fantáziál.......

és akkor mondja,hogy jaj ő csak viccelt nem úgy gondolta, de elsőnek meg tök őszintének tűnt......

teljesen kiborultam. annyira fáj ez és főleg azért mert én a maximumnál is többet kihozok magamból pont azért,hogy ne fantáziáljon ha meglát egy jó nőt....

azt tudom,hogy soha sem csalt meg de ha állítása szerint neki én vagyok a legszebb a legjobb akkor miért vannak pajzán gondolatai egy vadidegennel? :((((

szakítsak vagy sem?

2013. okt. 23. 16:44
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%
eléggé egy marha vagy, mindegyik fantáziál ha van kapcsolata akor is
2013. okt. 23. 16:56
 12/25 anonim ***** válasza:
a fantasia alatt csak azt értette h lehet h elképzelte h megfogja a kezét, megsimizi az arcát, nem azt jelenti h rögtön hardcore-t rendezett a fejébe..:D és ezt lányként mondom!!!!!!!!!!!
2013. okt. 23. 16:56
 13/25 anonim ***** válasza:
korotok?
2013. okt. 23. 17:57
 14/25 A kérdező kommentje:
én 20. ő 30
2013. okt. 23. 18:00
 15/25 anonim ***** válasza:
100%
nyugi, minden pasi fantáziál, ők kicsit másképp működnek mint mi csajok, de ezeket nem szabad magadra venni mert megbolondulsz :) az a lényeg hogy veled jár, téged szeret, nem csal, ha annyira mást kívánna akkor ezt nem mondhatnád el magadról
2013. okt. 23. 18:40
 16/25 anonim ***** válasza:

Ó..Kb kéthetente jelenik meg hasonló kérdés fiatal lányoktól, az enyém is itt van valahol:) ( http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_.. Pont ilyen szituációban voltam, ilyen érzésekkel.

Annyi biztos, hogy nagyon kicsi az esélye, hogy találsz olyan pasit, aki nem csinálja ezt, úgyhogy ezért ne szakíts. Talán tényleg az a legelfogadhatóbb magyarázat, hogy ezt ők nem úgy látják, nekik ez mást jelent (valószínűleg semmit), azért is merik elmondani. El kell fogadnunk..

Írhatsz priviben is, hátha tudunk egymásnak segíteni! :)

2013. okt. 23. 19:15
 17/25 anonim ***** válasza:
Itt megoszlanak a vélemények, de van egy-két hasznos válasz: http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szexualitas__38..
2013. okt. 23. 19:55
 18/25 anonim ***** válasza:
Jézusom. Veled egyidős nő vagyok, de nekem fáj, amit csinálsz. Komolyan, te normális vagy??? Ne hisztizz.. Ez CSAK FANTÁZIA! Előttem már leírták páran és tényleg jókat írtak, szóval nem szeretnék semmit ismételni. De volt barátomtól mikor ilyet kérdeztem, azt mondta, hogy a férfiak amikor meglátnak egy jó nőt, nem azt mondják, hogy hú de szép, hanem hogy megdugnám. Ellentétben a nőkkel. Én ha meglátok egy helyes férfit, akkor azt mondom, hú, de jó segge van, de szép szeme van vagy végignyalnám :D Lehet aztán tovább fantáziálok. De basszus, kajak idegesít, amit csinálsz. Leöntenélek egy vödör hideg vízzel, hátha észhez térsz, EZ CSAK FANTÁZIA!
2013. okt. 23. 20:21
 19/25 A kérdező kommentje:
ha idegesítelek akkor minek írtál? jó egyeseknek hogy ilyen merevek és "hűvösek" tudnak maradni. nekem bocs de zavarja az önbecsülésem. de te biztosan nagyon magabiztos lehetsz....jó neked,csak tudod nem vcagyunk egyformák
2013. okt. 23. 20:28
 20/25 anonim ***** válasza:
Őszintén szólva egyáltalán nem vagyok magabiztos. Tele vagyok önbizalom hiánnyal, főleg, hogy életem szerelme egy hete szakított velem. És ha te emiatt akarsz vele szakítani, akkor ne haragudj, de kételkedem abban, mennyire szeretheted. Én bármit megadnék most azért, hogy vele legyek. És bárcsak nekem is annyi gondom lenne, mint neked. Örülj, hogy őszinte volt veled. Ha pedig bántja az önbecsülésed, ne őt büntesd, veled nincs rendben valami. Ezt mindenféle rosszindulat nélkül írom. Az előbb tényleg egy kicsit hűvös voltam, bocsi. De tényleg nem jó, ha 20 évesen ilyenen kiakadsz és elgondolkodsz, hogy szakítasz vele.
2013. okt. 23. 20:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!