Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van ra esely, hogy megmentsuk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van ra esely, hogy megmentsuk vagy szakitsak?

Figyelt kérdés
Baratnommel ugymond 4 honapja vagyunk egyutt.Voltak veszekedesek mint minden kapcsolatban,azonban mindig titkolozik es,ha kerdek valamot azt mondja,hogy feltekeny vagyok es nem bizok benne.Szombaton megint osszevesztunk es most szunetelunk es szombaton is el volt menve valahova tegnap is,es ma is volt kint valakivel,nem mondta el,hogy kivel.Kerdeztem hogy a legjobb baratnojevel volt-e es mondta,hogy igen utanna elmosolyodott s mondta,hogy amugy nem...szerintetek meg lehet-e oldani vagy csak kihasznal es szakitsak.
2013. nov. 4. 20:30
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
"lefogta a fejet az illeto"?
2013. nov. 4. 20:49
 12/24 A kérdező kommentje:
Igen,igy mondta.Es hogy megcsokolta.Habar ebben az is benne van,hogy tenleg annyira nem akarta volna ellen allt volna.
2013. nov. 4. 20:52
 13/24 anonim ***** válasza:
Ez még nem olyan gázos. Persze ki tudja, hogy mi volt még...
2013. nov. 4. 20:54
 14/24 A kérdező kommentje:
En hittem neki.Es faj,hogy ez van.De egyszer mindennek vege lesz
2013. nov. 4. 20:57
 15/24 anonim ***** válasza:
De nem mindegy, hogy mikor, s hogyan lesz vége.
2013. nov. 4. 21:04
 16/24 A kérdező kommentje:
Tudom,de nem vagyok haragtarto tipus.Es mivel szeretem is szepen akarok elvallni tole ha el kell
2013. nov. 4. 21:08
 17/24 A kérdező kommentje:
Es erre ki hogy reagalna? most kerdeztem tole hogy tetszik-e neki valaki rajtam kivul? es ezert is tart meg a szunet? erre azt mondja hogy sok fiu tetszik neki de nem jonne ossze egyikkel sem.es hogy egy lannyal volt kint ma
2013. nov. 4. 21:11
 18/24 anonim ***** válasza:
Érdeklődj, - finoman persze - hogy hogyan érezték magukat, mit csináltak.
2013. nov. 4. 21:20
 19/24 A kérdező kommentje:
De lannyal volt kint,es o is csaj:D Amugy mi a velemenyed a masik reszerol? mert ez megvan nallunk is pasiknal hogy megnezzuk a csajokat,beszelunk veluk.de annyi
2013. nov. 4. 21:22
 20/24 anonim ***** válasza:
Hát, tényleg csak egy magándetektív tudná megmondani, hogy csinál-e "komolyabbat".
2013. nov. 4. 21:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!