Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Tartsak ki vagy szakítsak?
Figyelt kérdés
van egy barátom,2 hónapja vagyunk együtt.mikor összejöttünk,jó volt minden,aztán az elmúlt 2-3 hétben kifordult magából.tudom,hogy szeret,de nem mutatja,nem közeledik,nem bújuk,magától szinte puszit sem ad csak ritkán.kicsit elszállt vele a ló,abban a tudatban van,hogy én úgyis mindent elnézek neki.pár nappal ezelőtt meg jegyezte,hogy ő harcolni szeretne értem,de nem tud,mert én teljes mértékben odaadó vagyok.na akkor eldöntöttem,hogy ha harcolni akar hát harcoljon.már nem bújok folyton,nem puszilgatom,alig mutatok neki érzéseket.de egyenlőre semmi változás.mit kéne tennem,hogy változzon,és nyíljon felém?azt szeretném,ha annyit adna nekem érzelmileg mint amennyit ő kap.nekem ez édes kevés amit kapok.állítólag ő azért lett ilyen mert sokat csalódott,és kiöltek belőle mindent,pedig régen ragaszkodóbb volt sokkal ahhoz akit szeretett.mit tegyek?segítsetek.köszönöm.2013. nov. 3. 12:19
1/6 anonim válasza:
Próbáld meg vele megbeszélni. A párkapcsolat alapja az őszinteség, és a kommunikáció. Ha nem tudjátok megbeszélni a problémáitokat, akkor veszett ügy az egész. Ha pedig sz.rik arra, hogy neked milyen (lényegében alapvető) szükségleteid vannak egy kapcsolatban, mint mondjuk törődés és szeretet kimutatása, akkor válassz olyan fiút helyette, aki megbecsül.
2/6 anonim válasza:
dobd. ha látja, hogy nem olyan dolog vagy ami neki jár akkor szerintem utánad fog menni. Ha meg nem akkor nem vesztettél semmit.
3/6 A kérdező kommentje:
nem lehet vele beszélni.már sokszor próbáltam.azt mondja ő ilyen.de tudom h nem mert nem így ismertem meg.sokszor azért is már szinte könyörögni kell h találkozzunk.és állítólag szeret,meg én vagyok az élete.....el tudnám érni valahogy h ő teperjen mostmár?hogy kell elérhetetlenebbnek tűnni?nem vagyok én ehhez szokva h taktikáznom kell....
2013. nov. 3. 12:23
4/6 anonim válasza:
Ne keresd,ha keres ne reagálj rögtön,várasd meg.Ne hozd fel neki,ha esetleg szoktad,hogy nem jelentkezett és miért nem.A találkozót végképp ne mondd neki,bármennyire is nehéz,ezekből kifog derülni,hogy mennyire van oda érted.
5/6 A kérdező kommentje:
igen nehéz,de tudom h ezt kell tennem.de itt az is a probléma h ha talizunk akkor sem olyan jó semmi mint volt.alig foglalkozik velem....szóval az nem elég ha csak a találkozással kapcsolatban keményítek be.magában a kapcsolatunkban is be kell keményítenem,hogy fusson kicsit ő utánam ha fontos vagyok neki...
2013. nov. 3. 12:43
6/6 anonim válasza:
Ha 2 hónap után ilyen problémák vannak én nem erőltetném a dolgot... Alapból nem járok olyannak akivel nem tudok elképzelni hosszabb távút.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!