Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ugye hogy a pasik is riba*ncok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ugye hogy a pasik is riba*ncok?

Figyelt kérdés
Nagyon unalmas már, hogy a nőket rin*gyózzák, ha megcsalnak valakit. Ha egy nő csak meg, az okkal van.
2009. nov. 15. 19:09
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
Nem kell elnézni a megcsalást, és nem kell újabb szavakkal koronázni az elkövetőit. Marad ami volt, én nem csinálom és nem tűröm el. Sokkal egyszerűbb elmondani is és csinálni is. Persze a tejfogúaknak még kicsit gondolkodni kell, mire megértik legalább azt, hogy milyen egyszerű.
2009. nov. 19. 15:00
 22/30 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

A kérdésedből, és a kommentjeidből nekem igazából így ismeretlenként annyi jött át, hogy valami negatív tapasztalat ért téged. Hogy mi, nos az rejtély, bár igazából lényegtelen és lehet, hogy amúgy is tévedek.

A pasikra mocskos disznót szoktak mondani, vagy valami hasonlót - mely ebben az esetben átvitt értelemben ugyanazt jelenti, mint nők esetében a ribanc. Tehát ha ez téged megnyugtat, akkor igen, a pasik is "ribancok".

Abban viszont teljes egészében rossz a gondolkodásod, amit a meglátásod próbál itt tükrözni: a nők különbek mint a férfiak /lehet nem ezt akartad tükrözni, de ez jön le az egészből/. Az a helyzet, hogy az egyik 19, a másik 1 híján 20. Egyszerűen mérhetetlen az egész. A sokak által tipikusan említett "vannak kivételek" meglátással sem értek egyet. Rengeteg klassz férfi van, csakúgy mint nő. Jó helyen kell keresni, és nem fejest ugrani a kútba. Nyilván ekkor is van esély a rosszra. De jobb emelt fővel csalódni, mint ész nélkül hadoválni.

Félre kell tenni a sérelmeket, még ha nehéz is, az egót háttérbe kell szorítani, és ekkor szubjektív helyett máris objektív nézetből alkothatunk véleményt.

2009. nov. 19. 15:24
 23/30 anonim ***** válasza:

igen, a legtöbb hapsi hímrinygó! de sajna nem tudjuk megváltani a világot azzal, h ugyanolyan gyakorisággal használjanak rájuk olyan sértő jelzőket, mint ránk, lányokra.

én 21 éves koromig voltam szűz, ma többek szerint ritka nagy ribi vagyok, és elárulom, h miért...azért mert egyszer nem tudtam ellenállni egy olyan pasinak, akivel csak néhányszor beszélgettem (lett belőle több éjszaka, mert ezt beszéltük meg), és egyébként ő a második(!) az életemben, akivel szexuális kapcsolatot létesítettem. úgyhogy erről ennyit...

biztosan te is átestél már vmi komolyabb megaláztatáson ezért érzed ennyire szívügyednek ezt az egészet és igazságot akarsz. nagyon szimpi vagy!

24L

2009. nov. 19. 15:39
 24/30 A kérdező kommentje:

Engem nem csalt meg senki, tehát ilyen problémám nincs.

Nem minden pasi rin*gyó, ezt is tudom:)

Csak ez az egy furcsa, hogy a pasik az egójuk megalázottsága miatt leri*bancoznak egy nőt, aki megcsalja őket vagy lefekszik velük.

Ebben nem látok semmi logikát. Sajnálom.

Biztos nagyon fáj a pasiknak, de azért lehetne bennük egy kis illem és tartás. Nehogy még rosszabbul járjanak.

A mai lányok lassan már hűtlenebbek és szabadosabbak, mint a pasik, tehát valószínűleg őket nem fogja zavarni őket a "megtiszteltető jelző". Sőt, az a menő, ledér lánynak lenni.

Csak az a baj, hogy nem mindenki tartja igazságosnak és megtisztelőnek (akár ledér akár nem).

Vagy ez csupán pszichológia? A magadról állított véleményt ruházod át egy másik emberre?

Tehát a pasi tudja, hogy ő a rib*anc és mégis a nőkre ruházzák át?

Akárhogy is nézzük, ez jó nagy önzőség. Ha te nő vagy, ez vagy, ha meg pasi, akkor nem vagy az. Ez az igazi hímsovinizmus. És nem az a feminizmus, ha egy nő ezt igazságtalannak tartja.

2009. nov. 19. 15:49
 25/30 A kérdező kommentje:

Kedves 24 éves lány! Nem vagy ribi! Ez természetes. És ne is legyen bűntudatod. Nekem is két kapcsolatom volt eddig, mindkét pasi hűséges volt. Én tudom, kivel szabad és kivel nem érdemes kezdeni.

Igazából azért tettem fel egy kérdést, mert csodálkoztam azon, hogy egy lány feltett egy kérdést és jöttek sorban a leri*ancozások......

Szóval erről tényleg le kellene szokni ezeknek az intelligens hímegyedeknek. Tudom, hogy egy pasi nehezen viseli el, hogy hűtlen a nő ( a nőknél is, ez szakítóok)de attól még ugyanolyan hűtlenek lesznek a nők is.

2009. nov. 19. 15:54
 26/30 anonim ***** válasza:
ez nem kifejezés, de ez elfogadott. ( szerencsére )
2009. nov. 19. 15:58
 27/30 anonim ***** válasza:
15.39-es vagyok, pont ma olvastam, h a ffiaknak becsületére válik, ha egy nőt ribivé tehet, ez genetikailag beléjük van kódolva, a csimpánzoknál úgy van, h minél többet krválkodnak a nőstények, annál nagyobb heréjük van a hímeknek...szóval ez presztízskérdés.
2009. nov. 19. 15:59
 28/30 anonim ***** válasza:

ja, és köszönöm, h te nem gondolsz ribncnak!

24L

2009. nov. 19. 16:01
 29/30 A kérdező kommentje:

Komolyan mondom, miket tudok meg:)

Oké, legyünk menő nők, de ne megalázó hangnemben. Mert itt az a lényeg, hogy a rib*nc szó nem pozitív, hanem negatív.

Tudom, hogy ez sok nőt nem zavar, de ha ennyire menők a kapós lányok, akkor legyen a nevük:

Popular girl :DDD

vagy Istennő, vagy Szexistennő, vagy Nőstény:)

Vagy férfi szívek tiprója:)

vagy Vadmacska, vagy jóNő.... szóval :

ha egy lánynak sok pasija van, vagy egyszerre kettő, vagy meghódítja az összes jóképű férfit akkor arra a nőre azt kell mondani: ez a nő egy Istennő:)

ha meg hűtlen, akkor baj van a kapcsolattal. És nem ribi és társai, hanem hűtlen nőstény disznó:D

A ribi és társai nem létezik =az a prostituált nő és férfi:)

2009. nov. 19. 16:11
 30/30 anonim ***** válasza:

popular girl XD

ez marha jó:D

egyre szimpibb vagy :)

2009. nov. 19. 16:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!